REKLAMI GEÇ

Polis sürücülere ceza yağdırdı

Polis sürücülere ceza yağdırdı

Denizli Emniyet Müdürlüğü şehir içi ve bölge trafik ekiplerinin bir haftalık denetimlerinde 3 bin 442 sürücüye ceza kesildi.

/ DENİZLİHABER / 26 Nisan 2013 Cuma, 15:56

Denizli Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin 19-25 Nisan tarihleri arasında yaptıkları bir haftalık denetimlerde toplam 9 bin 720 araç kontrol edildi.

Kontroller sonucunda 2 bin 210 araç sürücüsüne hız ihlalinden, 109 araç sürücüsüne kırmızı ışık ihlalinden, 35 araç sürücüsüne seyir halinde cep telefonu ile konuşmaktan, 319 araç sürücüsüne duraklama ve park etmenin yasak olduğu yerlere park etmekten, 153 araç ve motosiklet sürücüsüne emniyet kemeri ve kask takmamaktan, 23 araç sürücüsüne ehliyetsiz, yetersiz ehliyet ve alkollü olarak araç kullanmaktan, 20 sürücüye görüşü engelleyici eşya, süs (filmli cam) kullanmaktan, 239 araç sürücüsüne muayenesiz araç kullanmaktan, 27 araç sürücüsüne durak harici ve fazla yolcu almaktan, 31 sürücü ve firmaya arızalı takograf ile taşıma sınırı üzerinde yük almaktan (tonaj), 326 araç sürücüsüne Karayolları Trafik Kanunu’nun diğer maddelerinden olma üzere Toplam 3 bin 442 sürücüye trafik cezası uygulandı.


Bir haftalık denetimler kapsamında 193 araç, çeşitli eksiklik ve sebeplerden dolayı trafikten men edildi. 29 sürücü hakkında da suç tutanağı tanzim edilerek idari para cezası yaptırım kararı verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı