REKLAMI GEÇ

32 mahalleden gençliğe hitabe sesleri yükseldi

32 mahalleden gençliğe hitabe sesleri yükseldi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Sarayköy’de farklı etkinliklerle kutlandı. Çelenk sunma töreninin ardından Sarayköy’ün 32 mahallesinde hoparlör sistemi ile gençliğe hitabe okundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Mayıs 2020 Salı, 13:57

Sarayköy Belediyesi’nce gerçekleştirilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başladı. Ardından Sarayköy Belediyesi tarafından saat 11.00’de belediye hoparlör sisteminden düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı programı ile devam etti.

32 mahallede hoparlör sistemiyle gerçekleştirilen programa saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başladı.

Sarayköylü vatandaşlar etkinliğe balkonlarından eşlik etti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün genliğe hitabesi dinletildi.

101 YIL ÖNCEKİ AYNI RUH DEVAM EDİYOR
Program ardından konuşma yağan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 101 yıl önceki başlayan özgürlük yürüyüşünün, bugünde aynı ruhla devam ettiğini belirtti.

Özbaş, “Sizlerin vatanımıza, milletimize, bayrağımıza ve devletimize olan bağlılığınız geleceğe olan yürüyüşümüzde yolumuzu aydınlatan ışıktır. Bu yıl bayramlarımızı hep bir arada olamadan, biraz farklı kutluyoruz. Tüm dünyada ağır sonuçlara, telafisi zor kayıplara neden olan koronavirüs salgını bildiğiniz üzere ülkemizi de etkiledi. Ancak bu durum bizim bugün kutladığımız 19 Mayıs gibi bizi biz yapan, bir arada tutan bağlarımızı koparmamıza, bayramlarımızın coşkusunu yaşamımıza asla engel değildir. Karşılaştığımız tüm zorlu şartlar, ancak ve ancak ortak değerlerimiz etrafında daha çok kenetlenmemize, milli ve manevi duygularımızı daha güçlü yaşamımıza vesile olur. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum” dedi.

Başkan Özbaş’ın belediye önünde elinde Türk Bayrağı ile katıldığı program 19 Mayıs marşları ve şarkıları ile devam ederek İzmir Marşı ile sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı