REKLAMI GEÇ

Anıtkabir’de binlerin içinde Sarayköylü gençler de yer aldı

Anıtkabir’de binlerin içinde Sarayköylü gençler de yer aldı

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, ilçedeki gençleri Ata’nın huzuruna Anıtkabire uğurladı. Atatürk’ü ebedi istirahatgahında ziyaret etme fırsatı bulan gençler Anıtkabir’e Türk bayrağıyla yürüdü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Kasım 2017 Cuma, 17:07

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, ilçedeki gençlerin farklı şehirlerin kültürünü yerinde tanımaları için geziler düzenliyor. 10 Kasım’da da gezi düzenleyen Belediye Başkanı Özbaş, ilçedeki gençleri anlamlı bir etkinlikte buluşturdu.

Başkan Özbaş, ilçedeki gençleri Anıtkabir’e, Ata’nın huzuruna uğurladı. Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 79’uncu yıl dönümünde ebedi istirahatgahında ziyaret etme fırsatı bulan gençler Anıtkabir’e ellerinde Türk bayraklarıyla yürüdü.

Aralarında ilk defa Anıtkabir’i gören gençler Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’a bu anlamlı gezi için teşekkür etti.

Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 79’uncu yıl dönümünde özlemle, şükranla yad ettiklerini belirten Belediye Başkanı Özbaş, “Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79’uncu yıl dönümünde gençlerimizi Anıtkabir’e uğurladık. Ülkemiz için anlamı çok derin olan 10 Kasım’da binlerce insan Anıtkabir’e akın etti ve içlerinde Sarayköylü gençlerimizde yer aldı. Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği olan gençlerimiz ile bizde Sarayköy’den Atamıza sevgimizi, saygımızı, özlemimizi ilettik” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı