REKLAMI GEÇ

Benim Adım Türkiye Sarayköy’de sahnelendi

Benim Adım Türkiye Sarayköy’de sahnelendi

Sarayköy Belediyesi’nin kültür etkinlikleri kapsamında, İsmail Gülnar Tiyatrosu, “Benim Adım Türkiye” adlı oyunu sahneledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ekim 2016 Perşembe, 13:30

Belediye Çok Amaçlı Salonu’nda gösterime çıkan oyunu Sarayköy Kaymakamı Fatih Akkaya, Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve eşi Esin Özbaş ve çok sayıda tiyatrosever izledi.

Kurtuluş Savaşı esnasında Türk milletinin fedakârlıkları anlatarak başlayan oyun, 15 Temmuz hain darbe girişiminde yaşananların aktarımıyla sona erdi. Oyun, Sarayköylüler tarafından beğeniyle izlendi.

İsmail Gülnar Tiyatrosu’na teşekkür eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş “Değerli hemşehrimiz İsmail Gülnar’ı ve ekibini tekrar ilçemizde ağırlamaktan ve 15 Temmuz’u anlatan bir tiyatro oyununu Denizli’de ilk defa Sarayköyümüz’de sahnelemiş olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bu akşam bizleri çok duygulandıran, ağlatan bir oyunla sahnedeydiler. Gerek Kurtuluş Savaşı’nda, gerekse 15 Temmuz gecesi devletimizi ve milletimizi yok etmek isteyen hainlere karşı verdiğimiz mücadeleyi, birliğimizi ve kardeşliğimizi anlatan çok güzel bir oyun sahnelediler” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı