REKLAMI GEÇ

Burak Üsteğmen’den halen iz yok

Burak Üsteğmen’den halen iz yok

Sarayköy İlçesi’nde, bindikleri lastik botun Büyük Menderes Nehri’nde ağaç dalına takılıp alabora olması sonucu akıntıya kapılarak kaybolan Kara Pilot Üsteğmen Burak İz’i arama- kurtarma çalışmalarında 5 güne girildi. Eşi Sinem İz, sürekli arama-kurtarma çalışmalarının yapıldığı bölgede, umutla bekliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Şubat 2015 Cumartesi, 11:52

Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ, (DHA)
Pilot Üsteğmen Burak İz, kaybolmasının ardından aranmaya devam ediliyor. Arama özellikle Aydın’ın Buharkent İlçesi’ndeki Feslek Regülatöründeki kapaklarda yapılıyor. Jandarmanın ‘Bekar’ ve ‘Çekiç’ isimli iz takip ve arama kurtarma köpekleri kapakların çevresindeki sazlıklarda arama tarama yaptı. Yine bir helikopterde havadan arama çalışmalara destek verdi. 

UMUTLA BEKLİYOR
Bu arada pilot üsteğmenin eşi Sinem İz de kanalda yapılan çalışmaları sürekli izliyor. Yakınları ve piloticüsteğmenin meslektaşları da Sinem İz’e destek olmaya çalışıyor. Denizli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve Jandarma ekipleri de regülatör kapaklarının önünde akıntıyla gelen ve kalınlığı 5 metreyi bulan çamur ve çöplerin arasında detaylı arama yapıyor.

Jandarma Arama Kurtarma Timi’nin balık adamları, akıntıyla gelen ve kapakların önünde yığılan çöplerin arasına bellerine bağladıkları halatlarla girip, güçlükle de olsa üsteğmen İz’in bulunması için çaba harcadı. Daha sonra regülatördeki kanal kapakları açıldı. Askerler ve AFAD ekipleri kanal boyunca sıra olup, Üsteğmen Burak İz’den kanala düşecek bir iz bulmaya çalıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı