REKLAMI GEÇ

Sarayköy’de hafriyat kamyonu tankere çarptı, sürücü araçta sıkıştı

Sarayköy’de hafriyat kamyonu tankere çarptı, sürücü araçta sıkıştı

Denizli-İzmir Yolu, Sarayköy yakınlarında meydana gelen kaza yürekleri ağza getirdi. Hafriyat kamyonu akaryakıt tankerine arkadan çarptı, sürücü araçta sıkıştı. İtfaiye ekipleri bir yandan sürücüyü kurtarmak için çaba harcadı, bir yandan da tehlike yaratmaması için yola yayılan akaryakıtı temizledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mayıs 2017 Salı, 14:16

Kaza, Denizli-İzmir Karayolu, Sarayköy yakınlarında meydana geldi. H.S. yönetimindeki 20 AKA 95 plakalı hafriyat kamyonu ile aynı yönde seyreden 06 DD 4509 plakalı akaryakıt tankerine arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle kamyonun ön kısmı kasadan ayrıldı, sürücü H.K. sıkıştı.

Bölgede bulunanların ihbarıyla olay yerine 112 Acil, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye araçta sıkışan yaralı sürücüyü zamanla yarışarak kurtardı, sağlık ekiplerine teslim etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Sarayköy, Gümüşler ve Kayalık şubesi ekipleri, bir yandan sürücüyü kurtarmak için çaba harcarken, bir yandan da hasar gören tankerden yola akan akaryakıtın tehlike yaratmaması için çaba harcadı.

Yol uzun uğraşların ardından akan akaryakıttan arındırıldı, hurdaya dönün kamyonun çekilmesinin ardından trafik normal seyrine döndü.

Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralı sürücü H.K. tedavi altına alınırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı