REKLAMI GEÇ

Fedakar öğretmenler, öğrenciler için kendi odalarını dersliğe çevirdiler

Fedakar öğretmenler, öğrenciler için kendi odalarını dersliğe çevirdiler

Sarayköy’deki Sakarya İlkokulu’nda bu yıl öğrenci sayısı arttı. Derslik yetmeyince öğretmenler, dinlenme alanından feragat etti ve odayı dersliğe çevirdi. Durumu öğrenen Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Özbaş, okul bahçesine öğretmenler için yeni bir dinlenme odası yaptırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Kasım 2023 Pazar, 12:24

Sakarya İlkokulu öğretmenleri, okullarına yapılan öğrenci kaydının fazla olması sebebiyle örnek bir davranışa imza attı. Okuldaki tüm sınıflar dolunca yeni bir sınıfa ihtiyaç duyuldu. Öğretmenler, öğrencilerinin eğitimleri için öğretmenler odasını dersliğe çevirdi.
Odasız kalan öğretmenlerin vefalı davranışına Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, kayıtsız kalmadı. Başka Özbaş’ın talimatlarıyla Sarayköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilkokulun bahçesindeki 35 metre kare büyüklüğündeki alana yeni bir öğretmenler odası yapmak için harekete geçti.

ÖĞRETMENRLER GÜNÜNDE AÇILDI
Kısa sürede modern ve konforlu bir öğretmenler odası inşa edildi. 100 bin liraya mal olan öğretmenler odası, anlamlı bir günde Öğretmenler Günü’nde açıldı.
Sarayköy Kaymakamı Celalettin Cantürk, Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Akhan, İlçe Emniyet Müdürü Tayfun Ercan, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Tolgahan Şahin Sakarya İlkokulu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

“BU DESTEK BİZİM İÇİN ÇOK ANLAMLI”
Sakarya İlkokul Müdürü Osman Alacan, “ Her zaman bizimle birlikte olan, ne talep edersek hemen çözüm sağlayan Sarayköy Belediye Başkanımız Ahmet Necati Özbaş, öğretmenler odası konusundaki eksikliğimizi tamamladı. Bizler için bu değerli alanı sağlayan Başkanımıza tüm öğretmenlerimiz adına teşekkür ederiz” dedi.

“HER ZAMAN EĞİTİMİN YANINDAYIZ”
Başkan Özbaş’ın eğitimin her zaman, her konuda yanında olduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Akhan, “ Okullarımızın herhangi bir eksikliğinde kapısını çaldığımız değerli Belediye Başkanımız, öğretmenler odası yapımı için talep ettiğimiz desteği geri çevirmedi. Ellerinden gelen tüm imkan ile Sakarya İlkokulumuza yapmış oldukları öğretmenler odası için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Öğretmenler odasının eğitimciler için çok önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Özbaş, “ Öğretmenlerimizin, çocuklarımız için yaptığı fedakarlık karşısında bizim yapmış olduğumuz bu destek söz konusu olamaz. Böylesi kıymetli eğitimcilerimizin her zaman yanındayız. Öğretmenler odası, eğitimcilerimizin ortak fikir ürettiği, çocuklarımızın geleceği için yeni projeler hazırladıkları alanlardır. Onların olduğu kadar bizim için de çok önemli bir alan. Yeni öğretmenler odamız okulumuza, öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı