REKLAMI GEÇ

Fırtına Duacılı’yı vurdu

Fırtına Duacılı’yı vurdu

Son yılların en sıcak yaz günlerini yaşayan Denizli ve çevresinde aniden fırtınayla başlayan sağanak yağmur Sarayköy İlçesi’ne bağlı Duacılı Beldesi’nde de etkili oldu.

/ DENİZLİHABER / 23 Temmuz 2012 Pazartesi, 12:44

Aniden fırtınayla başlayan sağanak yağmur Sarayköy İlçesi’ne bağlı Duacılı Beldesi’nde de etkili oldu. Fırtına ağaçları köklerinden söktü, bazı evlerin ve besihanelerin çatılarını uçurdu. Günün ağarmasıyla birlikte fırtınanın verdiği hasar da ortaya çıktı. Duacılı İlköğretim Okulu bahçesindeki dev çam ağacı fırtınaya dayanamayarak, köküyle birlikte devrildi. Yağış nedeniyle okuldaki park alanı da su altında kaldı.

Beldede çatıları uçup, kiremitleri zarar görenler sabahın erken saatleriyle birlikte onarım çalışmalarına başladı. Halil Güder’e ait besihanede de büyük hasar oluştu. Fırtına, besihanenin saç olan çatısını kağıt gibi kıvırırken, demirden yapılmış korkulukları betonlarıyla birlikte yerinden söküldü. Besihanede büyükbaş ve küçükbaş hayvanları ayıran duvar yıkıldı, bazı hayvanlar yaralandı. Halil Güder, Besihanenin duvarları hayvanların üzerine yıkıldı. Saç çatı yerinden sökülerek metrelerce ileriye düştü. Biz de hayvanları kurtarmaya çalıştık dedi.
Bahçelievler Mahallesi Muhtarı İsmail Erçil aniden çıkan fırtınanın yol açtığı zararın gün ağarınca ortaya çıktığını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı