REKLAMI GEÇ

JASAT, filyasyon ekibi gibi eve girdi, 2 hırsızı yakaladı

JASAT, filyasyon ekibi gibi eve girdi, 2 hırsızı yakaladı

Sarayköy’de yüksek gerilim hattı direklerinden demir hırsızlığı yaptığı öne sürülen 2 zanlı JASAT’ın operasyonu ile yakalandı. JASAT ekipleri, eve filyasyon ekibi gibi girdi, zanlıları kıskıvrak yakaladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Kasım 2020 Cuma, 16:48

Sarayköy’de direklerden yaklaşık 25 bin lira değerinde galvanizli demir çalındığı bilgisi üzerine İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve Sarayköy Jandarma Komutanlığı ekiplerince çalışma başlatıldı.

Jandarma personelinden oluşan özel ekip, 63 saatlik güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek şüpheliler M.D. (25) ve imam nikahlı yaşadığı eşi Ü.Ç’nin (20) bulunduğu evi takibe aldı.

Operasyonda, ekipler tanınmamak için eve filyasyon görevlisi gibi girerek şüphelileri yakaladı.

Daha önce de hırsızlık suçundan arandığı belirtilen 2 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince adli kontrol şartıyla salıverildi. DENİZLİ (AA)

Yorumlar

Haso   -  Bağlantı 6 Kasım 2020, 22:33

Demek ki neymiş? Operasyonmuş,şüphesiymiş, kıskıvrakmış vs. vs. hepsi hikaye. Yormayin kendinizi Mehmetçiğim-Jasatım.Yaşasın TÜRK guguku, yaşasın adalet mahallesi. Eyy mağdurum, gerçekten haklıysan ve verebiliyorsan kendi cezanı kendin kes gerisi boş

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı