REKLAMI GEÇ

Kaza kurbanı olan Sarayköy Belediye Başkanı’nın danışmanı toprağa verildi

Kaza kurbanı olan Sarayköy Belediye Başkanı’nın danışmanı toprağa verildi

Ankara’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın danışmanı Sadık Başar, düzenlenen törenle gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Mayıs 2019 Çarşamba, 18:39

Bir dizi ziyaret için Ankara’da bulunan ve dönüş yolunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Sadık Başar (34) için iki ayrı tören düzenlendi.

İlk tören hizmet verdiği Sarayköy Belediyesi önünde gerçekleştirildi. Ailesi, belediye personeli ve vatandaşların gözyaşları arasında helallik alındı.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, genç yaşta yitirdiği mesai arkadaşının ardından duygu yüklü bir konuşma yaptı.

Buradaki törenin ardından Sarık Başar’ın cenazesi Çarşı Camii’ne getirildi. Öğle vakti cenaze namazı kılınan Sadık Başar, İlçe Mezarlığı’nda gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

KAZA
Avukat Orhan Kılınç ile birlikte Ankara’ya Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın danışmanı Sadık Başar, dönüş yolunda Polatlı-Sivrihisar Karayolu’nda yönetimindeki otomobil ile yola çıkan TIR’a çarpmış, yaralanan Başar kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı