REKLAMI GEÇ

Kazada ölen anne ile bebeği toprağa verildi

Kazada ölen anne ile bebeği toprağa verildi

Denizli’nin Sarayköy İlçesi’nde, yol kenarında yürürken otomobilin çarpması sonucu hayatlarını kaybeden 32 yaşındaki Songül Bağatarhan ile 2 aylık bebeği Berfin Bağatarhan, gözyaşları arasında toprağa verildi. Gözaltına alınan otomobil sürücüsü 62 yaşındaki Raşit Bekçi ise adliyeye sevk edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Temmuz 2015 Salı, 18:44

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)
Kaza, dün saat 15.30’da Denizli-İzmir Karayolu Sarayköy İlçesi girişinde meydana geldi. Denizli’den İzmir yönüne giden Raşit Bekçi, yönetimindeki 48 M 1510 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Kontrolden çıkan otomobil, yol kenarında yürüyen Songül Bağatarhan ile çocukları bebek arabasındaki 2 aylık Berfin Bağatarhan, 7 yaşındaki Zeynep Bağatarhan ve 6 yaşındaki Kardelen Bağatarhan’a çarptı. Anne ve 3 çocuğunun altında kaldığı otomobil, yolun dışındaki çalılıklara çarparak durabildi.

Songül Bağatarhan ile 2 aylık Berfin, kaza yerinde öldü. Zeynep Bağatarhan ve kardeşi Kardelen Bağatarhan ile sürücü Raşit Bekçi ve eşi kazada yaralandı. Yaralı kardeşler Zeynep ile Kadelen Bağatarhan, Denizli Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı, durumlarının iyiye gittiği belirtildi. Sürücü Raşit Bekçi ile eşi ise tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Sürücü Raşit Bekçi tedavisinin tamamlanmasının ardından polis tarafından gözaltına alındı.

Kazada ölen anne Songül Bağatarhan ile 2 aylık bebeği Berfin, dün akşam saatlerinde, yapılan otopsinin ardından Sarayköy İlçesi’nde kılınan cenaze namazı sonrasında ilçe mezarlığında toprağa verildi. Otomobil sürücü Raşit Bekçi ise adliyeye sevk edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı