REKLAMI GEÇ

Kumrular uçana kadar tamirat iptal

Kumrular uçana kadar tamirat iptal

Beylerbeyi Mahallesi’nde direğe bağlı hoparlör sistemindeki arızayı gidermek için giden Sarayköy Belediyesi ekipleri, yuva yapan kumruyu fark etti. Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, kumrular yuvadan ayrılana kadar tamiratı durdurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Nisan 2020 Pazartesi, 13:25

Sarayköy Belediyesi’nin, 32 mahalledeki vatandaşlara önemli duyuruları bildirmek için merkezi hoparlör sistemi bulunuyor. Beylerbeyi Mahallesi’ndeki hoparlör sisteminde arıza olduğu bilgisi gelince Sarayköy Belediyesi teknik ekipleri tamirat için mahalleye gitti.

Elektrik direğine bağlı hoparlörlerin tamiratı için kolları sıvayan ekip, yanına kumrunun yuva yaptığını ve yumurtaları fark etti. Durum Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’a aktarıldı.

TAMİRATI DURDURUN TALİMATI
Ekiplere tamiratı durdurmaları talimatını veren Başkan Özbaş, Beylerbeyi Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarında durumdan haberdar olması için sosyal medya hesabından kumruların yuvasının fotoğrafını paylaşarak, “İlçemizdeki tüm mahallelerimizde duyuru için kullandığımız bir hoparlör sistemimiz var. Beylerbeyi Mahallemizde küçük bir arıza vardı ve ekiplerimiz tamirat için gittiklerinde bu manzara ile karşılaştılar. Tamirat, yavrular yumurtadan çıkıp uçuncaya kadar iptal. Böylesi tatlı bir anneyi rahatsız edemeyiz” dedi.

Başkan Özbaş, Beylerbeyi Mahallesi’nde kumruların yuva yaptığı hoparlörlerin devre dışı bırakıldığını, mahalledeki diğer hoparlörlerin çalıştığını belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı