REKLAMI GEÇ

Muharrem iftarında buluştular

Muharrem iftarında buluştular

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Sarayköy’de yaşayan Alevi vatandaşlar ile Muharrem iftarında bir araya geldi. Alevi Dedesi tarafından okunan dualar ile başlayan iftar yemeğine yoğun katılım oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ekim 2015 Cumartesi, 10:12

Muharrem ayı dolayısıyla oruç tutan Alevi vatandaşlar için Sarayköy Belediyesi Çok Amaçlı Salonunda iftar yemeği verildi. 

denizli-saraykoy-muharrem-iftar-ic
Sarayköy Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğine katılan Başkan Ahmet Necati Özbaş, “Bizler ortak acıları yaşayan kardeşleriz. Hz. Hüseyin Efendimizin katledilişi bütün İslam dünyasını derinden sarsmış ve tarifi imkansız acılara boğmuştur. Başta Hz. Hüseyin Efendimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. O zamanlarda Müslümanların arasına atılmak istenen nifak tohumları, şimdilerde de farklı şer odakları tarafından atılmak istenmektedir. Aramızdaki kardeşlik bağlarını bozmaya çalışanlara asla fırsat vermemeliyiz” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Muharrem iftarını geleneksel hale getireceklerini ve daha kapsamlı programlarla devam ettireceklerini sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı