REKLAMI GEÇ

Sarayköy Belediyesi, 23 Nisan coşkusunu yaşatacak

Sarayköy Belediyesi, 23 Nisan coşkusunu yaşatacak

Sarayköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. yıl coşkusunu belediye hoparlör sisteminden hazırlayacakları program ile 32 mahalledeki tüm vatandaşlara hissettirecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Nisan 2020 Pazar, 16:36

Koronavirüs tedbirleri kapsamında okulların ara verilmesi ile öğrencilerin evde uzaktan eğitimi sürüyor. Sokağa çıkmaları yasak olan çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda evlerinde olacak. Evlerde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yıl coşkusunun yaşanması için Sarayköy Belediyesi, farklı bir etkinliğe imza attı.

Sarayköy Belediyesi’nin 32 mahallesinde bulunan hoparlör sistemi ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı düzenlenecek. Hoparlör ile ilçenin her köşesine ilk olarak İstiklal Marşı ardından Mustafa Kemal Atatürk’ün sesinden 10. Yıl Nutku vatandaşlara dinletilecek.

Daha sonra program 23 Nisan şiirleri ve şarkılarıyla devam edecek. 10. Yıl Marşı ile sona erecek.

Tüm vatandaşları 23 Nisan günü saat 11.00’de balkonlara davet eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Bu yıl 23 Nisan’da evlerimizde olsak da bayram coşkusunu hep birlikte doya doya yaşayacağız. Başta sevgili çocuklarımız olmak üzere tüm hemşehrilerimizi 23 Nisan Perşembe günü saat 11.00’de ay yıldızlı bayraklarımızla süslediğimiz balkonlarımızdan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutlamaya davet ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı