REKLAMI GEÇ

Sarayköy şehitler için tek yürek oldu

Sarayköy şehitler için tek yürek oldu

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz’daki darbe girişiminin ardından başlatılan Demokrasi Nöbeti, üç haftadır aralıksız Sarayköy’de de tutuluyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ağustos 2016 Cuma, 15:31

Sarayköy Belediyesi’nin ev sahipliğindeki Demokrasi Nöbeti’nde dün akşam şehitler için özel bir program hazırlandı. Sarayköy Kaymakamı Fatih Akkaya, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve çok sayıda vatandaşın katıldığı programda, Kuran tilaveti, ilahiler ve kasideler okundu, dualar edildi.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş da yaptığı konuşmada, “15 Temmuz gecesinden bu yana bu meydanlarda vatanı, devleti ve bayrağı için yılmadan, yorulmadan nöbet tutan siz değerli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Sizlerin devletine ve milletine olan bu bağlılığı, bu inanç ve cesareti gelecek nesillerimiz için çok büyük bir miras oldu. Ecdadımız nasıl Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda vatanımız için bir araya geldiyse bizlerde bugün onların yolundan ilerleyerek gencinden yaşlısına kadın erkek demeden vatan için bir araya geldik. Her türlü farklılığımızı bir kenara atarak, tek ses tek nefes olduk. İnanıyorum ki bu birlik, gelecek nesillerimize çok büyük bir miras olarak kalacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı