REKLAMI GEÇ

Sarayköy, tiyatro sezonuna iddialı başladı

Sarayköy, tiyatro sezonuna iddialı başladı

Sarayköy Belediyesi Tiyatro Kulübü’nün hazırladığı “Bana Bir Harf Öğretenin Kırk Yıl Başına Bela Olurum” isimli oyun tiyatro severlerle buluştu. 400 kişi kapasiteli salon tamamen doldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ekim 2019 Cumartesi, 14:51

Sarayköy Belediyesi Tiyatro Kulübü, “Bana Bir Harf Öğretenin Kırk Yıl Başına Bela Olurum” isimli oyunla yeni sezona giriş yaptı. Tiyatro oyununa halkın ilgisi yoğun olunca 400 kişi kapasiteli salona bin kişi geldi, oyun iki seans olarak sahnelendi. Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’nda düzenlenen oyunu Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş da izledi.

Yönetmenliğini Hakkı Karaca’nın yaptığı oyunda Sarayköylü gençler rol aldı. Büyük beğeni alan komedi oyununu izleyiciler ayakta alkışladı.

BARIŞ PINARI HAREKATI’NDA GÖREVLİ MEHMETÇİKLERE ALKIŞLARLA SELAM
Oyun sonunda davetlilere seslenen Belediye Başkanı Özbaş, Barış Pınarı Harekatı’nda görevli Mehmetçikleri de unutmadı. Mehmetçiklere alkışlarla selam gönderdi. Başkan Özbaş şehit düşen askerlere Allah’tan rahmet ve yaralılara acil şifalar diledi.

YENİ SANAT SEZONUMUZ AÇILDI
Göreve gelmelerinin ardından, Sarayköy’de kültür ve sanat faaliyetlerinde önemli adımlar attıklarının altını çizen Özbaş, “İlçemizde yeni sanat sezonumuz açıldı. Açılışı binlerce Sarayköylü vatandaşlarımızla yapmak bizlere ayrı bir mutluluk ve gurur verdi. İlçemizin sanata karşı olan bu ilgisi bizleri çok memnun ediyor. Bu güzel ilgi dolayısıyla bizler yeni bir etkinlik ve programı hemşerilerimizle buluşturmak için gönülden çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

SARAYKÖY KÜLTÜR-SANAT ETKİNLİKLERİNE SUSAMIŞ
Ücretsiz tiyatro oyunlarının yıl boyunca devam edeceğini ifade eden Özbaş, “Sarayköy Belediyesi Tiyatro Kulübü’nün sahnelediği oyunlara artık salonlar yetmiyor. 400 kapasiteli salonumuzu görünce ‘Bu salonu doldurabiliyor musunuz’ diye soranlar oluyordu. Bu gece salonumuz tıklım tıklım doldu. Sarayköy kültür-sanat, müzik gibi etkinliklere susamış. İlçemizde bu faaliyetleri gerçekleştirecek yetenekli gençlerimiz var. Gençleri izlerken gurur duydum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı