REKLAMI GEÇ

Sarayköy’de 4 ev karantinaya alındı, koronavirüs merkezde can aldı

Sarayköy’de 4 ev karantinaya alındı, koronavirüs merkezde can aldı

Denizli’de Servergazi Devlet Hastanesi’nde kovit-19 teşhisiyle tedavi gören 70 yaşındaki kadın hasta yaşamını yitirdi. Sarayköy’de anne ve yeni doğan bebeğinde koronavirüs pozitif çıkması ile 13 kişinin yaşadığı 4 ev ve işletmecisi ile yakınlarında salgın hastalığa rastlanan bir bakkal karantinaya alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Nisan 2020 Cuma, 22:52

Sarayköy’de; Denizli’de doğum yapan mülteci bir kadının bebeğinde ve kendisinde koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine karantina uygulaması başladı. Sarayköy.com.tr’nin ilçedeki iki farklı olayı haberleştirdiğine göre; yeni doğum yapan mülteci bir kadının salgın hastalığın belirtilerini göstermesi üzerine hastaneye başvurdu; bebekte ve annede koronavirüs testi pozitif çıktı. Bunun üzerine aile mensubu 13 kişi evlerinde karantinaya alındı.

Yine sitenin aktardığına göre; İlçede bakkal dükkanı işleten bir kadının babasının koronavirüs belirtisi göstermesi üzerine aynı aileden 5 kişi gözlem altına alındı, bakkal dükkanı tedbir amacıyla kapatıldı. Haberde, aile için test sonucunun beklendiği yazıldı.

Diğer yandan koronavirüs nedeniyle Servergazi Devlet Hastanesi’nde yatan bir hasta yaşamını yitirdi. Hastanede yaşamını yitiren 70 yaşındaki kadın hasta toprağa verildi. Fotoğraf: Saraykoy.com.tr

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı