REKLAMI GEÇ

Sarayköy’de 5 bin kişiye aşure hayrı

Sarayköy’de 5 bin kişiye aşure hayrı

Sarayköy Belediyesi, Muharrem ayı nedeniyle 5 bin kişiye aşure ikramında bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ekim 2017 Pazar, 09:46

Sarayköy Belediyesi her yıl geleneksel olarak Muharrem ayında düzenlediği aşure hayrını bu sene de gerçekleştirerek Atatürk Parkı’nda gerçekleştirildi. Aşure hayrına Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Belediye Başkan Yardımcısı Mestan Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Mevlüt Arık, AK Parti Belediye Meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş tarafından da vatandaşlara ikram edilen 5 bin kişilik aşure kısa sürede tükendi. Aşure hayrında şehitler için dua edildi, ilahiler söylendi.

Göreve geldikleri günden bu yana aşure hayrını yaptıklarını ve geleneksel hale geldiğine değinen Başkan Özbaş, “Kültürümüzde önemli bir yeri olan Muharrem ayının gelişiyle birlikte her yıl Muharrem ayında halkımıza aşure dağıtıyoruz. Çok şükür ki bu senede hayrımızı gerçekleştirdik. Bilindiği üzere Muharrem ayında 10 peygamberimizin bolluk ve bereketi vardır. Allah onların bolluk ve bereketinden bizlere de nasip etsin. Birlik, beraberlik ve dirliğimizi daim kılsın. Muharrem ayının tüm İslam alemine ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı