REKLAMI GEÇ

Sarayköy’de 5 bin öğrenciye göz taraması

Sarayköy’de 5 bin öğrenciye göz taraması

Sarayköy’de okul öncesi eğitim, ilkokul, ortaokul ve liselerde oöğrenim gören 5 bin öğrenciye göz taraması yapılmaya başlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ocak 2016 Pazartesi, 12:32

Sarayköy Kaymakamlığı, Sarayköy Belediyesi, Sarayköy Devlet Hastanesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle öğrencilerin göz rahatsızlıkları ile ilgili sorunlarının erken teşhisi ve tedavisini sağlamak için göz taraması başlatıldı.

denizli-saraykoy-5-biogrenciye-goz-taramasi-ic

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, konuyla ilgili açıklamasında, kaymakamlığın öncülüğünde, Devlet Hastanesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte güzel bir çalışmanın içinde bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yaptığı programa uygun olarak öğrencilerin hastanelere taşınmasına yardımcı olduklarını söyleyen Özbaş, “Öğrencilerimiz bizim için çok değerli. Onların iyi eğitim almaları, geleceğe iyi hazırlanmaları için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. İnşallah öğrencilerimiz sağlıklı ve başarılı bir şekilde eğitim hayatlarını tamamlayacak ve ilerde çok büyük hizmetlere imza atacaklar. Bu projenin hayata geçirilmesini sağlayan başta İlçe Kaymakamımız Sayın Fatih Akkaya’ya, Sarayköy Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Volkan Erdoğan’a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Şakir Cihan Koçyiğit’e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı