REKLAMI GEÇ

Sarayköy’de camide kahvaltılı zikir

Sarayköy’de camide kahvaltılı zikir

Sarayköy’de “bu ne?” dedirten bir faaliyet. Bir camide, Sarayköy Kaymakamı Aydın Abak, Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve işadamı Oktay Mersin’in de aralarında bulunduğu bir grup,sabah namazı sonrası önce zikir, ardından kahvaltı yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ocak 2015 Cumartesi, 15:15

İlçenin Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Hacı İrfan Mersin Camisi’ndeki zikir ve kahvaltı faaliyeti ile ilgili Sarayköy Belediyesi’nden basın kuruluşlarına bilgi notu maili ve fotoğraflar gönderildi. Ayrıca, fotoğraflar Sarayköy Belediyesi’nin resmi internet sitesinde de paylaşıldı.

“Sarayköy’de Sabah Namazı ve Kahvaltı Etkinliği” başlığıyla paylaşılan bilgi notunda, Hacı İrfan Mersin Camisi’ndeki zikir ve kahvaltı faaliyetine Sarayköy Kaymakamı Aydın Abak, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, işadamı Oktay Mersin, İlçe Müftüsü Ahmet Dilek’in de katıldığı belirtildi.

Bilgi notunda, “Sarayköy İlçe Müftülüğümüzce her Cuma, ‘sabah namazları buluşmaları’ adı altında toplanılarak Yasin-i Şerif, zikir, salavat, tesbihat ile kahvaltı yapılarak cemaatin birbirleriyle bütünleşmesi sağlanıyor. Sarayköy Müftülüğü’nün öncülüğünü yaptığı kahvaltı etkinliği bu hafta daha da kalabalık ve heyecanlı geçti” denildi.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özba ise, bu faaliyetle ilgili “Camilerde buluşmak, birleşmek, bütünleşmek, Allah’ın evinde vakit geçirmek çok güzel bir şey. İlçemizin hatta ülkemizin ihtiyacı olan bir etkinlik olarak nitelendiriyorum. Bu etkinliğe öncülük eden Müftümüz Ahmet Dilek’i kutluyor, katılan vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.

Yorumlar

Volkan   -  Bağlantı 19 Ocak 2015, 00:20

@deniz malum partiye oy veren %50’lik kesim içindesin demek ki.Siz de haklısınız tabi.Her koşulda savunma yapmanız gerekiyor ama çok komik duruma düştüğünüzü de hatırlatmak isterim.Allah akıl vermiş dostum akıl.Kullanın biraz…

deniz   -  Bağlantı 18 Ocak 2015, 11:20

gözünle görmediğin hiç bir olaya inanma. birileri çamur atıyor geriye kalanlara debelenmek kalıyor. biraz insaf diyelim. demek ki birilerinin istekleri olmuyor onun için yok ayakkabı kutusu yok yolsuzluk çamurları bulaştırmaya kalkıyorlar.

Volkan   -  Bağlantı 17 Ocak 2015, 21:02

Aferin.Tek ihtiyacımız buydu zaten.Bunları yaptığımız zaman dini bütün bir müslüman oluyoruz(!).Hırsızlık diyorum,yolsuzluk diyorum,reza zarrab diyorum,ayakkabı kutuları diyorum,kol saatleri diyorum,ihaleler diyorum.Siz ne diyorsunuz?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı