REKLAMI GEÇ

Sarayköy’de Dünya Kadınlar Günü kutlaması

Sarayköy’de Dünya Kadınlar Günü kutlaması

Sarayköy Belediyesi, 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla özel bir kutlama programı gerçekleştirdi. Sarayköy Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda yapılan etkinliğe, bayanların ilgisi yoğun oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Mart 2016 Pazar, 17:03

Sarayköy Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, geleneksel hale getirdikleri kutlamaları herkesin rahat bir şekilde katılabilmesi için özellikle pazar günü düzenlediklerini söyledi.

Kadınlara yönelik pozitif ayrımcılığa özen gösterdiklerini ifade eden Özbaş, “Aile hayatında ve toplumsal yaşantıda kadının en önemli faktör olduğunu biliyoruz. Bu yüzden tüm çalışmalarımızda, tüm etkinliklerimizde kadınların ön planda olmasına gayret ediyoruz. Aile Sosyal Politikalar Bakanımız Sema Ramazanoğlu’nun Denizlili olması, şehrimizin milletvekili olması bu konudaki çalışmalarımızdaki en büyük desteğimizdir” dedi.

Dünya Kadınlar Günü kutlamaları Doç. Dr. Namık Özkan’ın “Obezite ve Sağlıklı Yaşam” konulu konuşması, Sarayköy 24 Mayıs İlkokulu Rehber Öğretmeni Tuğba Oturak’ın “Toplumda Kadının Yeri” konulu sunumunun ardından ikramlar ve eğlence ile son buldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı