REKLAMI GEÇ

Sarayköy’de eşini barışmaya ikna edemeyen koca kendini yaktı

Sarayköy’de eşini barışmaya ikna edemeyen koca kendini yaktı

Sarayköy’de ayrılma aşamasında olduğu eşini barışmaya ikna edemeyen koca sokak ortasında kendini yaktı. Vücudunda birinci derece yanıklar oluşan C.K. (41) önce Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı, ardından da İstanbul’a sevk edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ağustos 2020 Salı, 16:12

Olay Sarayköy’ün Atatürk Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre karısı tarafından terk edilen C.K. (41), eşiyle barışmak için, kayınpederi H.K’nın evine gitti.

Eşi P.K.yı dışarı çağıran C.K. kapıya gelen kayınpederi ile tartışmaya başladı. Alkollü olduğu öne sürülen C.K. alkolün de etkisiyle yanında getirdiği benzini üzerine döktü ve eşinin barışmayı kabul etmemesi halinde kendini yakacağını söyledi.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polislerin sokağa girdiğini gören C.K. kalan benzinin tamamını üzerine boşalttı, ardından da çakmağı çaktı.

Bir anda alevler içinde kalan C.K.ya çevrede bulunan vatandaşlar ve polisler müdahale etti. Alevler söndürüldü, C.K. kısa sürede gelen 112 acil ekipleri tarafından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Burada ilk müdahalesi yapılan ve vücudunda 1. derece yanıklar oluşan C.K. tedavi için İstanbul’a sevk edildi.

Yorumlar

Uğur Duranoğlu   -  Bağlantı 18 Ağustos 2020, 17:21

Hemşehrim kandisine yazık etmiş, keşke böyle bir yapmasaydı, ayrılırsa ayrılsın, küserek babasının evine giden kadından sana ne hayır gelecekte böyle bir şey yaptın. Şimdi sen kendini yaktın diye eşin eve dönecekmi hayır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı