REKLAMI GEÇ

Sarayköy’de TIR otomobili hurdaya çevirdi: 2 yaralı

Sarayköy’de TIR otomobili hurdaya çevirdi: 2 yaralı

Sarayköy’de aynı yönde ilerleyen bir TIR ile otomobilin karıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Otomobilin hurdaya döndüğü kazada otogaz tankının sızdırmaya başlaması paniğe neden oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Kasım 2019 Perşembe, 17:42

Sarayköy’de meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı. Kaza, Sarayköy’den İzmir istikametine giden 54 yaşındaki Ahmet Arık’ın kullandığı 38 HM 699 plakalı TIR ile yine aynı yönde ilerleyen 53 yaşındaki Hüseyin Dağ’ın kullandığı 09 Y 2789 plakalı arasında meydana geldi.

Kazanın görgü tanıkları kazaya TIR sürücüsünün neden olduğunu iddia ederken, TIR’ın sürücüsü diğer aracın kör noktasında kaldığını ve bu nedenle fark etmeyerek kazanın sollama yapmaya çalışırken meydana geldiğini anlattı. Hurdaya dönen otomobilin gaz takında yaşanan kaçak ise çevrede paniğe neden oldu.

Kazada hurdaya dönen otomobilin TIR’ın çarpmasıyla önce orta refüje, ardından refüjde bulunan ağaca ve daha sonra ise devrilerek durabildiği belirtildi. Kazada henüz ismi belirlenemeyen bir kişi ile sürücü Hüseyin Dağ yaralandı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak:saraykoy.com

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı