REKLAMI GEÇ

Sarayköy’de turizm şenliği

Sarayköy’de turizm şenliği

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde Turizm Haftası düzenlenen etkinlikle kutlandı. Sarayköy Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi’ndeki kutlamalara öğrencilerin hazırladığı defile ve dans gösterileri damgasını vurdu.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 18 Nisan 2014 Cuma, 10:21

Sarayköy Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM) ve Halk Eğitim Merkezi’nin birlikte hazırladığı  kutlama programına Kaymakam Aydın Abak, Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamit Aytekin, veliler öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Sarayköy METEM bahçesindeki törende, güzellik ve saç bakım hizmetleri bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan saç tasarımı sunumu, çocuk gelişimi ve eğitimi bölümü öğrencilerinin çöp poşetleri, kravatlar ve tüllerden hazırladığı “Artık Materyallerden Yapılan Kıyafet Defilesi”, giyim üretim bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan defile beğeni topladı.

denizli-saraykoy-turizm-haftasi-anons

METEM öğrencilerinin hazırladığı step, Hacivat-Karagöz oyunu, Koro ve Roman Grubu dans gösterisi de ilgiyle izlendi. Etkinliğin sonunda davetliler, öğrencilerin çalışmalarından oluşan stantları gezdi. Bu arada davetlilere yemek ikramında bulunuldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı