REKLAMI GEÇ

Sarayköy’deki kazada ölenlerden biri 15 Temmuz gazisi

Sarayköy’deki kazada ölenlerden biri 15 Temmuz gazisi

Sarayköy’de meydana gelen ve 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan kaza ile ilgili şok gelişme. Kazada hayatını kaybeden Recep Halil Gültekin’in 15 Temmuz gazisi olduğu ortaya çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Kasım 2017 Çarşamba, 17:15

Sabah erken saatlerde Sarayköy’ün Duacılı Mahallesi yakınlarında park eden TIR’a arkadan çarpan cipte bulunan 3 kişi hayatını kaybetmişti.

Sürücü Fatih Balkan ile birlikte olay yerinde yaşamını yitiren Recep Halil Gültekin’in 15 Temmuz gazisi olduğu ortaya çıktı.

Gültekin’in İstanbul 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde darbeci askerlere direnirken, açılan ateş sonucu yaralandığı belirtildi.

CENAZESİ İSTANBUL’A GÖNDERİLDİ
15 Temmuz Gazisi Recep Halil Gültekin’in cenazesi, yapılan otopsinin ardından İstanbul’a uğurlandı.

Gazi Recep Halil Gültekin’in ağabeyi İbrahim Gültekin, cenaze için kente geldi. İbrahim Gültekin, kardeşinin iki arkadaşıyla birlikte Denizli’ye doğru yolculuk ettiğini belirterek, “Kardeşimin ölüm haberini gelen telefonla öğrendik. Hemen buraya geldik. Cenazemizi teslim aldık. Kardeşim ve ben Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde 15 Temmuz’da darbecilere direndik. Kardeşim izli mermilerin yapmış olduğu şarapnel parçalarıyla yaralandı. Bir şarapnel parçası hala sağ gözünün kenarında duruyordu. Köprüde gözümüzün önünde 3 kişi vuruldu, kardeşim de yaralanmıştı. Kendisi yat kaptanıydı, ara vermişti. Evli ve 3 çocuk babasıydı” dedi.

Gültekin’in cenazesini uğurlamaya; Sarayköy Kaymakamı Fatih Akkaya, Güney Kaymakamı Fatih Bayram, Sarayköy İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Berkay Özkan, Sarayköy İlçe Emniyet Müdürü Alper Akkaya ile Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü’nden yetkililer katıldı. Cenaze, önünde Türk bayrağı bulunan cenaze aracıyla İstanbul’a uğurlandı.

Recep Halil Gültekin’in cenazesinin yarın Beykoz Merkez Camii’nde öğlende kılınacak cenaze namazının ardından Şahinkaya Mezarlığı’nda babasının yanında toprağa verileceği belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı