REKLAMI GEÇ

22 ton kuruyemiş yüküyle ortadan kayboldu, Kocaeli’de bulundu

22 ton kuruyemiş yüküyle ortadan kayboldu, Kocaeli’de bulundu

Serinhisar’dan Hasan Genç’in İstanbul’dan müşterisine gönderdiği 22 ton kuruyemiş sır olmuştu. İstanbul polisi düzenlediği bir operasyon ile TIR şoförünü sahte kimlik ile yakaladı, kuruyemişleri de depoda buldu. TIR şoförü ile kuruyemişleri saklayan kişi tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Haziran 2017 Cumartesi, 10:57

Acıpayam Gazetesi’nden Ramazan Alkan’ın haberine göre, Serinhisar’da kuruyemiş imalatı yapan Hasan Genç, İstanbul’daki müşterisinin siparişlerini hazırladı, 41 F 3817 plakalı TIR’a yükledi.

Piyasa değeri 185 bin lira olan 22 ton kuruyemiş ile yola çıkan TIR, İstanbul’daki alıcıya gitmedi. Müşterisinin malların gelmediğini bildirmesiyle harekete geçen Hasan Genç suç duyurusunda bulundu, polis kayıp TIR’ın sırrını çözmek için çalışma başlattı.

Türkiye genelinde aranan TIR ile ilgili haber Kocaeli’den geldi. TIR sürücüsü başkası adına düzenlenmiş sahte kimlik ile yakalandı. Bu kişinin sorgusunun ardından kuruyemişlerin tutulduğu depo tespit edildi.

TIR sürücüsü ile çalıntı mal satın almaktan daha önce de sabıkası bulunan bir kişi gözaltına alındı. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen iki kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı