REKLAMI GEÇ

Bu proje Serinhisar’ı güzelleştirecek

Bu proje Serinhisar’ı güzelleştirecek

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Serinhisar’da yapımına başladığı park ve meydan düzenlemesi sürüyor. İçerisinde çocuk oyun alanları, oturma grupları, amfi ve otoparkın bulunacağı meydan ve park projesi tamamlandığında, Serinhisar’ın çehresi değişecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Haziran 2015 Pazartesi, 14:48

Serinhisar’da 5 bin 600 metrekare alanda uygulanacak proje, ilçeye yeni bir görünüm kazandıracak. Çocuk oyun alanları, pergole, oturma grupları, 100 kişilik amfi ve otoparkın hizmet vereceği Serinhisar Parkı ve meydan düzenlemesinde inşaat bölümü tamamlandıktan sonra çeşitli bitkiler dikilecek.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli’de ne varsa ilçelerde de o olacak” sloganıyla yola çıktıklarını anımsatarak, “Büyükşehir ve ilçe belediyemizin koordineli çalışmaları sonucu Serinhisar ilçemiz 5 yıl içinde inanılmaz bir değişim yaşayacak. Buna hep birlikte şahit olacağız. Serinhisarımızın gerek ekonomik gerekse sosyal ve kültürel değerlerini ön plana çıkarmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Denizli’de ne varsa ilçelerimizde de o olacak. bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı