REKLAMI GEÇ

Cenaze aracı cenazeye böyle gitti

Cenaze aracı cenazeye böyle gitti

Serinhisar’da cenaze yıkamaya giden Büyükşehir Belediyesi’nin aracı arıza yapınca yolda kaldı. Serinhisar Belediyesi’nden kalma eski model cenaze aracı hareket etmeyince cenaze sahipleri ile vatandaşlar aracı ittirmek zorunda kaldı. Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafa yapılan yorumlarda, Büyükşehir Belediyesi’nin artık iyice eskiyen aracı değiştirmesi istendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Şubat 2015 Pazartesi, 10:05

Büyükşehir Yasası ile mezarlıkların bakımı ile cenaze hizmetleri Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülmeye başlandı.

Belediyelerin cenaze yıkama araçları da Büyükşehir’e devredildi. Serinhisar Belediyesi’nden kalan cenaze aracı ise oldukça eski. Son olarak ilçede bir cenazeye giderken yolda kaldı. Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafa yapılan yorumlara göre, sürücünün araç arıza yaptığı için “Cenazeyi buraya getirin” demesi ise vatandaşı isyan ettirdi.

Araç vatandaşların yardımıyla itilerek cenaze evine götürüldü. Vatandaşların cenaze aracını iterlerken çekilen fotoğraf sosyal medyada paylaşıldı. Yapılan yorumlarda, duruma tepki gösteren vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’nin cenaze aracını bir an önce yenilemesi istendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı