REKLAMI GEÇ

AK Parti’den 4 aday adayı göreve talip

AK Parti’den 4 aday adayı göreve talip

Serinhisar’da en çok aday adayı iktidar partisinden… AK Parti’den 4 isim aday adayı oldu. Seçim çalışmalarını sürdüren aday adayları, “Adayımız sensin” haberini sabırsızlıkla bekliyor.

/ DENİZLİHABER / 10 Aralık 2013 Salı, 12:55

huseyin-avni-alabas

ALABAŞ: KONSORSİYUMUN ADAYIYIM
AK Parti Serinhisar Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Avni Alabaş, sadece ilçe merkezindeki seçmenlerin değil Büyükşehir Yasası ile ilçenin mahallesi yapılan Yatağan beldesi ile Yüreğil, Kocapınar ve Ayaz köylerindeki seçmenlerin oylarına talip olduğunu söyledi.

Her dönem Üç Parti’nin Serinhisar’da yarıştığına işaret eden Alabaş, “30 Mart yerel seçimleri, seçimi kazanmaktan çok Büyükşehir Yasası ile oluşan konsorsiyumuna adını veren bir yarış olacak. Ben Serinhisar’da konsorsiyumun adayıyım. Serinhisar’da sağ partilerin oyları bölündüğü için üç dönemdir ipi göğüsleyen CHP oldu. Kırsal kesim AK Parti’nin oy deposu, bunları kendimize çekmemiz gerek. Ayrıca Yatağan bu seçimlerde önemli rol oynayacak. Biz, Yatağan ile beraber çalışıp Serinhisar’ı beraber yönetmeye talibiz” dedi.

arif-bardakci

BARDAKÇI: BİZİM İŞİMİZ KALP KAZANMAK
Serinhisar’ın sorunlarını bildiğini söyleyen AK Parti Serinhisar Belediye Başkan aday adayı Arif Bardakçı, 12 yıl Ankara’da görev yaptığını, başkent bürokrasisini ve Meclis’i iyi bildiğini kaydederek, şunları söyledi:
“Ayrıca büyükşehirlerde de görev yaptım ve büyükşehir tecrübem var. O nedenle belediyeciliği diğer adaylardan daha iyi yapacağıma inandığım için aday adayı oldum. Serinhisar’da 7’den 70’e herkes bizi tanıyor. Her evde bir öğrencimiz var. Ayrıca, Yüreğil, Kocapınar, Ayaz köyleri ile Yatağan’da çalışma yaptık. Onlar da bizi tanıyor. Bizim amacımız kalp kazanmak. Siyaset kalp kazanma sanatıdır. Ayrıca, Serinhisar’ın sorunlarını biliyorum. Yetişmiş beyin gücümüz fazla. Beyin güçlerini hizmet için biraraya getireceğiz. Sosyal kültürel geçmiş tarihimizde bizi biz yapan değerleri canlandırmak ve halkın hizmetine sunmak için çalışacağız ve bunu yapacağıma inanıyorum.”

nazmi-ince

İNCE: SERİNHİSAR’IN MAKUS TALİHİNİ BİZ DEĞİŞTİRECEĞİZ
DYP kökenli Nazmi İnce, 1994-1998 döneminde Serinhisar Belediye Başkanlığı yapan yaptı. 2014 Yerel seçimlerinde AK Parti’den Serinhisar Belediye Başkan aday adayı olan İnce, Serinhisar’ın makus tarihini değiştirmek için aday olduğunu dile getirdi.
Belediyecilik anlayışının ana temasının, geçmişte olduğu gibi gelecekte de ayrımsız ve eşit hizmet edip, sorunlara çözüm bularak gönüllerini hoş tutmak olduğunu vurgulayan İnce, “AK Partili belediye başkanları bulundukları yerlerin makus talihini değiştiriyorlar. Serinhisar’ın makus talihini yine biz değiştireceğiz. Toplumsal gelişmelere duyarlı, sivil toplumu önemseyen, katılımcılığa açık, ben değil biz düşüncesiyle bütün halkımızın tüm değerlerine sahip çıkmak için aday oldum” diye konuştu.

mehmet-kobas

KOBAŞ: SERİNHİSAR’IN 15 YILI HEBA OLMUŞTUR
Yalova İl Jandarma Alay Komutanı iken 2002 yılında emekli olan ve uzun yıllar Ankara’da yaşayan Mehmet Kobaş, memleketi Serinhisar’a hizmet etmek için AK Parti’den belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı.
Serinhisar’ın son 15 yılının heba olduğunu ileri süren Kobaş, “Belediyemizin hükümetle hep ayrı partilerden olması nedeniyle yeterli hizmet alamadığı ve basiretsiz yöneticiler yüzünden vatandaşa iyi hizmet veremediğini görüyorum. Serinhisar’ın son 15 yılı maalesef tamamen heba olmuştur. Ehil insanlar görevden kaçarsa meydanın niyetleri kötü ve basiretsiz insanlara kalacağına inanıyorum. O nedenle Serinhisar belediye başkanlığına talip oldum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı