REKLAMI GEÇ

Gizemli hayırsever Serinhisar’da 54 kişinin bakkal borcunu kapattı

Gizemli hayırsever Serinhisar’da 54 kişinin bakkal borcunu kapattı

Son dönemde sıkça rastladığımız gizemli hayırseverlerden biri bu kez Serinhisar’da ortaya çıktı; Yüreğil Mahallesi’nde mahalle bakkalına borcu olan 54 kişinin yaklaşık 15 bin liralık borcunu ödedi.

Ali İbileme / DENİZLİHABER / 22 Nisan 2020 Çarşamba, 11:55

Serinhisar’ın Yüreğil Mahallesi’nde bir yardımsever, Bilal İlhan’a ait mahalle bakkalına gelerek veresiye defterini almak istedi. İlhan önce şaşırırken daha sonra hesap yaparak yardımsevere yaklaşık 15 bin lira borç olduğunu söyledi. Yardımsever, 54 vatandaşın borcunu ödeyerek veresiye defterini alıp gitti.

BAKKAL, YAZI İLE DUYURDU
Bakkal sahibi İlhan bakkalın girişine, “Bir hayırsever bakkala olan bütün borçları ödeyivermiştir. Allah hayrını kabul etsin. Allah ondan razı olsun inşallah. Bakkala borcu olanlara duyurulur. 54 kişinin borçlarının hepsi ödendi” yazılı bir levha asarak vatandaşların borçlarının ödendiğini duyurdu.

‘ÇOK GÜZEL BİR OLAY’
Denizli Haber’e konuşan Yüreğil mahalle muhtarı Hüseyin Zeybek, “Böyle yardımsever vatandaşlara ihtiyacımız var. Geçirdiğimiz kötü günlerde borçlularımızın borcunun ödenmesi kadar güzel bir hareket olamazdı. Hayırsever vatandaşımız her kimse Allah ondan razı olsun” dedi.

DAHA ÖNCE DE ORTAYA ÇIKTILAR
Yakın zamanda Denizli’nin farklı noktalarında ortaya çıkan gizemli hayırseverler, Dokuzkavaklar ve Uzunpınar mahallelerindeki bakkal borçlarını kapatmıştı.

Yorumlar

Ali.matrak   -  Bağlantı 26 Nisan 2020, 00:44

Allah razı olsun gizemli hayırsever kardesim ya nasip diyerek bende yazıyorum 1 yetim çocuk bakıyorum 1 de öz evladım var işçi biriyim 2 senedir çok zor yaşam mucadeledi veriyöm bankaya kredi bir borcum var bir yardım bekliyorum tel. 05389583265.

İrfan   -  Bağlantı 23 Nisan 2020, 13:08

Benimde birikmiş 3 ay kiram var banada yardım ci olurmusunuz 05424885200

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı