REKLAMI GEÇ

Öztürk: Serinhisar’ın 100 yılını planlayacağız

Öztürk: Serinhisar’ın 100 yılını planlayacağız

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde MHP, yerel seçim yarışınaHalil Öztürk ile katılacak. Öztürk, ilçenin önümüzdeki 100 yılını planladıklarını belirterek, “Serinhisar, sosyo-ekonomik,kültür ve sanat etkinlikleriyle çağ atlayacak. Leblebi ihtiyacının yüzde80’inin karşılayan Serinhisar, dünya pazarında söz sahibi olacak” dedi.

/ DENİZLİHABER / 10 Aralık 2013 Salı, 12:58

ŞENGÜL BOZ
Denizli’de 13 yıl Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği başkanlığını yürüten ve 5 yıldan beri de Türkiye Sebze ve Meyve Komisyoncuları Federasyonu Başkanvekilliğini yürüten Halil Öztürk, MHP’den Serinhisar Belediye Başkan adayı oldu.

Serinhisar’a hizmet edebilmek için göreve talip olduğunu ifade eden Öztürk, “Siyasi olarak aday olduk. Ben, siyasi partinin temsilcisiyim. O parti ile fikriyatımız var. Dolayısıyla partimizin teklifi genel merkezimizin görüşü olarak aday olduk. Tabi bir Serinhisarlı olarak, ilçenin eksikliğini tespit edip, gelecek 50-100 yıla hazırlamak amacıyla aday oldum” diye konuştu.

Serinhisar’ın yollarına taş döşemek için aday olmadığını kaydeden Öztürk, “Biz belediyeciliği, altyapı yapan, kanalizasyon yapan, taş döşeyen bir belediye olarak görmüyoruz. Belediyeciliği Serinhisar’ın sosyal hayatına katkı yapması, gençleri geleceğe hazırlaması olarak görüyoruz. Belediyeciliği tarımdan sanayiye, turizmden sosyal yapıya tüm katmanlara hizmet olarak görüyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

“BÜYÜK PROJELEREMİZ VAR”
İnsanları fiziksel olarak değil, beyin yapısı, sosyo- ekonomik ve yaşayış bakımından da 100 yıla hazırlamak istediklerini belirten Öztürk, şunları kaydetti:
“Türkiye’de ses getirecek projelere imza atacağız. Kefe Yaylası için çok ciddi projemiz var. Partimiz, Erciyes Kurultayı düzenlemiş, 1 milyona yakın kişi katılmıştı. Neden aynı organizasyonlar Kefe Yaylası’nda düzenlenmesin? Burada her yıl 300 bin konaklama sağlayacak projeler hazırlayacağız. Ayrıca Serinhisar, Türkiye’deki leblebi üretiminin yüzde 80’ini karşılayan bir ilçe. Ancak, dünya pazarında söz sahibi olamadı. Türkiye Sebze ve Meyve Komisyoncuları Federasyonu Başkanvekilliği görevimden dolayı dünyadaki pazarlarla ilgili ikili ilişkilerimi kullanarak, Serinhisar’I dünya pazarında söz sahibi yapmak gibi çalışmalarımız olacak. Tabi ki Serinhisar’ın altyapıda da eksiklikleri var. Park yok, yeşil alanlar yeterli değil, kadın istihdamını sağlayacak herhangi bir çalışma yok. Bunları gerçekleştirmekte görevimiz.”

Yorumlar

bekir durmaz   -  Bağlantı 11 Aralık 2013, 16:26

hayırlı olsun başkanım,sizler bu görevleri layıkıyla yapacağınızdan hiç şüphemiz yok,serinhisarlı olarak her zaman destekliyoruz sizi allah yardımcınız olsun..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı