REKLAMI GEÇ

MHP’nin Serinhisar adayı Halil Öztürk

MHP’nin Serinhisar adayı Halil Öztürk

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kayseri’de yaptığı konuşmasında Serinhisar Belediye Başkan adayını açıkladı. DEMESKO eski Başkanı Halil Öztürk’ün aday gösterildiği Serinhisar ile birlikte MHP, 11 ilçede adayını belirledi.

/ DENİZLİHABER / 4 Kasım 2013 Pazartesi, 13:17

ŞENGÜL BOZ
MHP Denizli’de Serinhisar ile birlikte 11 ilçe belediye başkan adayını belirledi. Geçtiğimiz Hafta sonu Kayseri’de Genel başkan Devlet Bahçeli’nin ismini açıkladığı Serinhisar MHP belediye başkan adıyı Halil Öztürk, 14 yıl Sebze ve Meyve Komisyoncuları (DEMESKO) Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüttü. Ayrı dönemde MEMESKOAŞ başkanlığını da üstlenen Öztürk, haziran ayında yapılan genel kurulda aday olmayarak yerel seçimlere hazırlandı.

Halen Türkiye Meyve Sebze Komisyoncu ve Tüccarlar Federasyonu(TÜMESKOM) Başkan Vekilliğini yürüten Halil Öztürk, Serinhisar’da sosyal belediyecilik hizmetini yaygınlaştırmak ve Serinhisar’ı Dünya ile entegrasyonunu sağlamak amacıyla belediye başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Öztürk, “Gerek DEMESKO, gerekse TÜMESKOM başkanlığı dönemimde çok sayıda yurt dışı toplantılarına katıldım. Oradaki, tarımdan sebze meyve ticareti ve ihracatına kadar gelişmeleri yakından takip etme fırsatı buldum. Daha önce Denizli’yi Dünya ile entegrasyonunu sağlamak amacıyla hizmet ediyordum. Şimdi ise Serinhisar’ı Dünya ile entegrasyonunu sağlamak amacıyla belediye başkanlığına aday oldum. Serinhisar, leblebi, tarım ve hayvancılık alanlarında gelişmiş bir ilçe. Ancak, sosyal alanda geri kalmış. Belediyecilik, yol yapmak kaldırım taşı döşemek değildir. Ben, Serinhisar’da belediyeciliğin sosyal alanlarında da hizmet etmek amacıyla adayım” dedi.

HALİL ÖZTÜRK KİMDİR?
Halil Öztörk 1970 yılında Serinhisar’da doğdu. Atatürk Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü bitirdi. Sebze ve Meyve ticareti ve ihracatı ile uğraşan Öztürk,1999 yılında DEMESKO Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi. 14 yıl DEMESKO ve DEMESKOAŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Öztürk, halen DTO Yönetim Kurulu üyesi ve TÜMESKOM Başka vekili.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı