REKLAMI GEÇ

SEKUYAD ile GEKA protokol imzaladı

SEKUYAD ile GEKA protokol imzaladı

Serinhisar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SEKÜYAD) ile Güney Ege Kalkınma Ajansı(GEKA) arasında protokol imzalandı. Projeyle Serinhisar ekonomisinin en önemli kaynaklarından olan leblebinin, coğrafi işaret ile daha etkin pazarlanması hedefleniyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ocak 2016 Pazartesi, 15:21

“Denizli Leblebisinin Pazarlanmasına Yönelik Potansiyeli Belirleme ve Altyapı Geliştirme” projesinin protokol imza törenine, GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata, SEKÜYAD Başkan Yardımcısı İbrahim Gebeş ile yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Kabaş katıldı.

SEKÜYAD Başkan Yardımcı İbrahim Gebeş, Denizli’nin önemli ekonomik motiflerinden olan leblebinin, daha etkin bir şekilde pazarlanabilmesi amacıyla bu proje hazırladıklarını ve Denizli Leblebisi’nin coğrafi işarete sahip olan bir ürün olduğunu vurguladı. İbrahim Gebeş, coğrafi işaretin leblebinin pazarlanması süreçlerinde daha etkin kullanılması gerektiğini ve bu düşünce ile projeyi GEKA’nın desteği ile hayata geçireceklerini belirtti.

HİBE KAYNAKLARINDAN YARARLANAMIYORUZ
Serinhisar’ın hibe kaynaklarından yararlanamadığını dikkat çeken SEKÜYAD Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Kabaş ise, “Serinhisar’ın hibe kaynaklarından yeterince yararlanamıyor olması nedeniyle, yine GEKA desteği ile ilçemiz kamu kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları olarak ‘Serinhisar Proje Yazıyor’ isimli bir proje hazırlama eğitimi aldık. Denizli leblebisi ile ilgili projenin tohumlarının geçtiğimiz Mart ayında alınan proje hazırlama eğitiminde atıldı” dedi.

“Denizli Leblebisi’nin Pazarlanması” projesi protokolünü imzalayan GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata, projenin Denizli leblebisi sektörüne ve paydaşlarına hayırlı olması dileğinde bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı