REKLAMI GEÇ

Serinhisar, park ve meydanına kavuşuyor

Serinhisar, park ve meydanına kavuşuyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Serinhisar İlçesi’nde yapacağı park ve meydan düzenlemesi projesinin temeli, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katıldığı törenle atıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mayıs 2015 Perşembe, 12:11

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Serinhisar’da hayata geçireceği 5600 metrekare büyüklüğündeki “Serinhisar Parkı ve Meydan Düzenlemesi” projesinin temeli atıldı.

denizli-serinhisar-park-temel-atma-ic

Serinhisar Meydanı’nda düzenlenen törene, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Denizli bir dünya şehri oldu”
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, büyükşehirde ne varsa, Denizli’nin Çamlık Mahallesi’nde ne varsa Serinhisar’da olacağını belirterek, “Serinhisar’da olana kadar, Serinhisar’da olan Ayaz’da olana, Yüreğil’de, Kocapınar’da olana kadar durmak yok yola devam. Allah’ın izniyle en uzak yerdeki kardeşim aynı imkanlara sahip olduğuz zaman ki olacak. Bunu takip etmeye devam edin” dedi. Bakan Zeybekci, Serinhisarlılara doğalgaz müjdesini de verdi.

denizli-serinhisar-park-temel-atma-ic-1

“100 günde bitecek”
30 Mart’tan sonra göreve başladıklarını ve seferberlik ruhuyla hareket ettiklerini vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan şöyle konuştu: “Serinhisar’da arıtma tesisi tamamlandığında 7.5 kilometre deşarj hattı yaptık ve inşallah 2 gün sonra arıtma tesisi çalışıyor hale gelecek. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Artık o atık sularımız doğaya karışmayacak. Yerleşim yerlerinde koku yaratmayacak. Göreve geldiğimiz günden bugüne Serinhisar’da 8 kilometre ihtiyaç olan yerlere kanalizasyon, 6,5 kilometre içme suyu hattı yaptık. Şimdi buranın meydan ve park düzenlemesini yapacağız inşallah ve Serinhisarımıza yakışacak. 100 günde bunu bitirip kullanımınıza sunacağız.”
Başkan Zolan, mevcut düğün salonunun Serinhisar’a yakışmadığını yeni düğün salonunun projesini hazırladıklarını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı