REKLAMI GEÇ

Serinhisar’da tapu bilgilerine bir tuşla ulaşılacak

Serinhisar’da tapu bilgilerine bir tuşla ulaşılacak

Serinhisar Belediyesi ile Denizli Tapu ve Kadastro 18. Bölge Müdürlüğü arasında imzalanan protokol, Sernihisarlıların tapu işlemlerini kolaylaştıracak. Tapu işlemleri, Tapu ve Kadastro Paylaşım Sistemi (TAKPAS) kapsamında online olarak yapılabilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Temmuz 2015 Cumartesi, 17:15

Serinhisar Belediyesi, tapu işlemlerinin kısa sürede tamamlanmasını sağlamak amacıyla amacıyla Denizli Tapu ve Kadastro 18. Bölge Müdürlüğü ile protokol imzaladı. TAKPAS protokolüne imzayı Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş ile Denizli Tapu ve Kadastro 18. Bölge Müdürü Süleyman Özen attı.

Protokol imza töreninde konuşan Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, dünyadaki hızlı değişimin teknolojik yenilikleri beraberinde getirdiğini, yerel yönetim olarak Serinhisarlıların da bundan azami derecede yararlanması için çalıştıklarını söyledi.

İmzalanün protokol ile artık tapu işlemlerinin daha hızlı bir şekilde gerçekleştirileceğini belirten Kobaş, “Vatandaşlarımız ve belediye çalışanları, tapu bilgilerine hızlı ve sağlıklı olarak ulaşabilecekler. Bu bilgileri halkımıza yapacağımız hizmetler noktasında en üst seviyede kullanacağız. İmzaladığımız bu protokol ile tapu bilgileri bir tuş kadar yakın olacak. Vatandaşlarımızın yapacağı işlemlerde yaşanılan zaman kaybını ortadan kalkacak. Vatandaşların emlak, imar, çevre temizlik servisi, işyeri açma ruhsatı gibi benzer işlemlerinde belediyemiz tarafından görülmesi gereken güncel tapu bilgilerine anında ulaşabileceğiz” dedi.

Denizli Tapu ve Kadastro 18. Bölge Müdürü Süleyman Özen ise, projenin Serinhisar vatandaşlarına büyük kolaylık sağlayacağını, böylelikle vatandaşların ihtiyaç duydukları bilgilere masraf ve zaman harcamadan kolaylıkla ulaşabileceklerini ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı