REKLAMI GEÇ

Zolan: 2015 yatırım yılı olacak

Zolan: 2015 yatırım yılı olacak

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam Yatırım Değerlendirme ve İstişare Toplantısı’nda ilçeye yapılan yatırımları anlattı. Başkan Zolan, “İnşallah 2015 hem Denizlimiz için hem Acıpayam’ımız için yatırım yılı olacak” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Aralık 2014 Çarşamba, 16:01

Denizli Valiliği ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı işbirliği ile düzenlenen Acıpayam Yatırım Değerlendirme ve İstişare Toplantısı kent protokolünün katılımıyla yapıldı. Acıpayam’daki yatırımlar, sorunlar ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü toplantı Acıpayam Talip Özkan Konferans Salonunda düzenlendi. Toplantıya, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ve İbrahim Özsoy, Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, daire müdürleri, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı. Vali Kocatepe, toplantının açılış konuşmasında, Acıpayam’da devam eden yatırımlar ve proje aşamasında olan çalışmalarda gelinen noktaları değerlendireceklerini ifade etti. Vali Kocatepe, “Denizlimiz ülkemizin önde gelen şehirlerinden olup Ege Bölgemizin gurur kaynağı, herkesin örnek aldığı bir ildir. Ülke ekonomisine yılda 3 buçuk milyar dolar katkı sağlayan, sanayisi ile öne çıkan önemli bir ilimizdir. İnşallah önümüzdeki yıllarda projelerimizin de gerçekleşmesi ile bu önderliğimiz, örnekliğimiz daha da yükselerek devam edecektir. Biz burada hizmet etmekten gurur duyuyoruz” dedi.

ACIPAYAM AYNI İMKANLARA SAHİP OLACAK
Başkan Zolan ise, 30 Mart sonrası büyükşehir yapılanmasını en iyi şekilde yapma konusunda gayret sarf ettiklerini belirterek, “İnsanlarımızın bu geçiş döneminde sıkıntı çekmemesi adına, olumsuzluk yaşamaması adına yoğun bir çalışma içerisine girdik. İnşallah bu çalışmalarımız gayretlerimiz devam edecek” dedi. Başkan Zolan, toplantının değerlendirme bölümünde ise şunları kaydetti: “Acıpayam’da güzel yatırımlar yapmaya başladık. İnşallah 2015 yılında da ilave yatırımlarımızla Acıpayam’da yaşayan insanlarımızın mutlu ve huzurlu olmasını sağlayacağız. Çünkü biz dedik ki; ‘Denizli’de ne varsa, Denizli’nin merkezindeki insanlarımız ne yaşıyorsa, Acıpayam’daki kardeşlerimiz de aynı imkanlara sahip olacak’ dedik. Bu sözü söyledik ve yerine getireceğiz. Yerine getirebilmek için de gece gündüz çalışıyoruz.” Acıpayam’da itfaiyenin 5 noktada 24 saat nöbet halinde olduğunu kaydeden Başkan Zolan, “Denizli’de itfaiye hizmetleri ne ise burada da aynı şekilde, su kanal hizmetlerimiz ne ise burada da hizmetlerimiz aynı şekilde devam edecek. İnşallah 2015 hem Denizlimiz için hem Acıpayamımız için yatırım yılı olacak” dedi.

İSTİKRARIN SÜRMESİ ÇOK ÖNEMLİ
2015 yılının Denizli ve Türkiye açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, “Bu yatırımları yapabilmek için istikrarın sürmesi çok önemli. Huzurumuzun sürmesi ve hizmet etme noktasında gayretlerimizin olması çok çok önemli. Aynı şehirde yaşadığımızı hiçbir zaman unutmamamız gerekiyor” diye konuştu. Denizli için gerek kentin büyükşehir olmasının gerekse Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin çok önemli olduğuna değinen Başkan Zolan, “Sayın Bakanımızı Denizli’nin büyük bir şansı olarak görüyoruz, Denizli’ye verilmiş büyük bir güzellik olarak görüyoruz. İnşallah Sayın Bakanımızın oradaki duruşunu da, yürüyüşünü de Denizli’nin duruşuyla beraber güçlendirmek gerekiyor” diye konuştu.

ACIPAYAM’DAKİ YATIRIMLAR
Akalan Barajı’nın 2015 yılı başında su tutmaya başlayacağı müjdesi verilen toplantıda, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Acıpayam’da yaptığı yatırımlar anlatıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Acıpayam’da refüj, meydan bakım ve düzenlemesi, çöp konteynırı, park ve halı saha yapımı işleri için 1.345.000 TL, asfalt kaplama ve yama işleri için 1.818.000 TL, yol yapım çalışmaları için 940.000 TL ve DESKİ tarafından ise 5.153.000 TL olmak üzere 9.256.000 TL yatırım gerçekleştirdiği kaydedildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı