REKLAMI GEÇ

19 günlük evli kadın çöken duvarın altında kalarak can verdi

19 günlük evli kadın çöken duvarın altında kalarak can verdi

Kısa süre önce evlenen 25 yaşındaki Pınar İlkinci, eşi ile birlikte yakınlarını ziyaret için gittiği Tavas’ın Horasanlı Mahalesi’nde üzerine duvar çöktü. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç kadın yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Eylül 2022 Cuma, 15:03

Üzücü olay Tavas’ın Horasanlı Mahallesi’nde meydana geldi. 11 Eylül günü yaşamını Ömer İlkinci ile birleştiren 25 yaşındaki Pınar İlkinci, akraba ziyaretleri için mahalleye geldi.

Mahalle içinde yürüdüğü sırada mısır slajı depolanan alanın duvarı yanından geçen Pınar İlkinci’nin üzerine devrildi.

Genç kadının çöken beton biriketlerin altında kaldığını gören mahalle sakinleri bir yandan kendi imkanlarıyla kurtarmaya çalışırken, bir yandan da sağlık ekiplerine bilgi verdi.

İtfaiye ekipleri ve vatandaşların biriketlerin altından çıkardığı talihsiz kadın, ilk müdahalenin ardından sağlık ekipleri tarafından Tavas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan genç kadın kurtarılamadı.

Ölümüyle büyük üzüntü yaratan Pınar İlkinci, 11 Eylül günü yapılan düğün töreniyle yaşamını Ömer İlkinci ile birleştirmiş, yeni bir yaşama adım atmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
15 Mayıs 2025 Perşembe 5 23Parçalı Bulutlu
16 Mayıs 2025 Cuma 7 25Parçalı Bulutlu
17 Mayıs 2025 Cumartesi 11 24Çok Bulutlu
18 Mayıs 2025 Pazar 9 23Çok Bulutlu
19 Mayıs 2025 Pazartesi 8 25Parçalı Bulutlu