REKLAMI GEÇ

22 yıldır devam eden gelenek

22 yıldır devam eden gelenek

Kızılcabölük Kültür Sanat Tekstil ve Moda Festivali’nin 22’incisi başladı. 3 gün devam edecek olan festivalde, Kızılcabölük’ün kültürü, sanatı, moda ve tekstili yaşatılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Temmuz 2016 Cumartesi, 11:19

Kızılcabölük Kültür, Sanat, Tekstil ve Moda Festivali’nin 22’incisi açılış töreni ile başladı. Törene CHP Denizli Milletvekilleri Melike Basmacı, Kazım Arslan, Tavas Kaymakamı Osman Varol, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Kızılcabölüklüler Dayanışma, Kültür, Çevre ve Eğitim Vakfı Başkanı Osman Erkli ile çok sayıda davetli ve ilçe halkı katıldı.

denizli-kizilcaboluk-festival-ic-2

Festival denilince sadece Tavas’ta değil, Denizli’de de Kızılcabölük Kültür, Sanat, Tekstil ve Moda Festivalinin bir marka olduğunun vurgulandığı açılış töreninde, Kızılcabölüklü sanatçı Özay Gönlüm anısına düzenlenen “Özay Gönlüm Ses Yarışması” finalistleri sahne aldı.

denizli-kizilcaboluk-festival-ic

GELECEĞİN SANATÇILARI 
Daha önce Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı binasındaki ön elemeye katılan 30 kişinin arasından seçilen ve festivalde yarışmaya hak kazanan 8 finalist yarıştı. Yarışmada Mehmet Yaraşır 1’nci olurken, Fadime Nur Arpaç 2’nci, Meryem Aybüke Kılıç ise 3’üncü oldu.

denizli-kizilcaboluk-festival-ic-1

ÖDÜL GRAMOFON
Dereceye giren yarışmacılara ödüllerini Muzaffer Eskin, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Tavas Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Başlı ve Kızılcabölüklüler Dayanışma, Kültür, Çevre ve Eğitim Vakfı Başkanı Osman Erkli verdi. Yarışmada dereceğe giren amatör sez sanatçıları çeşitli hediyelerle ödüllendirilirken, birinci Mehmet Yaraşır’ın ödülü ise gramofon oldu.

denizli-kizilcaboluk-festival-ic-3

Festivalin 1. günü Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı sanatçısı Ahmet Algün’ün konseri ile sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Hüseyin İnamlık

Tavas Belediye Başkanı

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 5 22Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 6 21Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 6 25Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 7 25Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Az Bulutlu