REKLAMI GEÇ

Gençler yaşayan hazinelerle buluştu

Gençler yaşayan hazinelerle buluştu

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, cuma ziyaretleri kapsamında Güzelköy ve Vakıf Mahallesi’nde yaşayan çınarlarla gençleri bir araya getirdi. Akyol, “Oların geçmiş yaşantılarını, kültür hazinelerini, örf ve adetlerini gelecek kuşaklara aktarmak çok önemli” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mart 2016 Cuma, 11:49

Geçmişten günümüze kültürel etkileşimin önemini vurgulayan Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Sosyal Belediyecilik anlayışıyla hizmetlerimiz ve projelerimiz devam ediyor. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında ‘Hayırlı Cumalar’ projesiyle geleceğimizin kültür mirası olan yaşayan çınarlarımızı ziyaretlerimiz hız kesmeden devam ediyor. Ziyaretlerin asıl amacı Tavas’ta yükseköğrenim görmek için memleketimizin değişik yerlerinden gelen öğrencilerimizin halkla uyumunu kolaylaştırmak, kültürel etkileşimi ile örf ve adetlerin yeni nesillere aktarılmasını sağlamaktır” dedi.

tavas-yasli-ziyaret-ic

Vakıf Mahallesi’ndeki şehit ailelerini ziyaret eden başkan ve öğrenciler, ardından Güzelköy’e geçerek ziyaretlerini sürdürdü.

tavas-yasli-ziyaret-icc

Organizasyonu değerlendiren Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Tekin Kazak, “Öğrencilerimiz yapılan bu güzel projede yer almaktan duydukları memnuniyeti her defasında tekrarlıyorlar. Her hafta değişik gruplarla büyüklerimizi ziyaret edip onların geçmiş yaşantılarında yaşadıklarını, gençlerin geçmişten günümüze sosyal ve kültürel yaşamın kıyaslamalarına ortam hazırlanmış oluyor. Büyüklerimiz bizler için çok değerlidir. Onlara saygı ve hürmetlerimizi her defasında tekrarlıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
7 Mayıs 2024 Salı 5 24Az Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 7 25Parçalı Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 10 23Sağanak Yağışlı
10 Mayıs 2024 Cuma 9 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
11 Mayıs 2024 Cumartesi 8 17Sağanak Yağışlı