REKLAMI GEÇ

Başkan Akyol, tecrübelerini paylaştı

Başkan Akyol, tecrübelerini paylaştı

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Cumhuriyet Ortaokulunda düzenlenen “Kariyer Günleri”nde öğrencilerle bir araya geldi. Akyol, tecrübelerini paylaştı, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Nisan 2016 Pazartesi, 10:39

Öğrencilerle buluşmaktan ve onların kariyer planlamalarına katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Akyol, “Günümüz teknoloji çağı, sürekli olarak yenileme ve öğrenme isteği oluşmaktadır. İnsanlar yaptıkları işleri severek yaparlar, onları hayatlarında uygularlarsa mutlaka başarıya ulaşacaklardır. Gelecekle ilgili planlarınız hazır olmalıdır. Hayattaki başarı tesadüflerden oluşmaz. Ancak çalışırsanız başarıyı yakalarsınız. Başarılı kişileri örnek alın. Onların bu başarı basamaklarını nasıl çıktıklarını merak edin ve araştırın. Hiç kimse başarı merdivenlerini elleri cebinde tırmanmamıştır. Başarı merdivenlerini çıkmak istiyorsanız, hayal edin, niyet edin, gayret edin” dedi.

İyi meslek sahibi olmanın yanında, iyi insan olmanın daha önemli olduğunu vurgulayan Başkan Akyol, öğrencilere hayatlarında daima saygılı, çevreyle barışık bireyler olmaları için öğütler verdi.

Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Başkan Akyol, Tavas Belediyesi Kültür Yayınlarından, Cumhuriyet Ortaokulu Türkçe öğretmeni Muhammet Kahraman’ın kaleme aldığı “Geleneklerimizden Günümüze Tavas” kitabını hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Hüseyin İnamlık

Tavas Belediye Başkanı

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 5 22Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 6 21Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 6 25Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 7 25Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Az Bulutlu