REKLAMI GEÇ

Başkan İnamlık: Tavas’a yeni iş sahaları kazandıracağız

Başkan İnamlık: Tavas’a yeni iş sahaları kazandıracağız

Tavas Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin İnamlık’ın, yeni dönem projeleri büyük beğeni topladı. İnamlık, Tavas’ta yeni iş sahaları yaratacak projelerini paylaştı: Kadın kooperatifi ve yeni ticari sahalar kuracaklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mart 2024 Salı, 11:07

Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle mahalle gezerek hem vatandaşla buluşan, hem de yeni dönem projelerini aktaran İnamlık’ın ekonomiye dönük projeleri de beğeni topluyor.

İkinci döneminde hayata geçireceği projeleri paylaşan İnamlık, “Güzel Tavas’ımız için planladığımız çalışmalarla İlçemize durmaksızın hizmete devam edeceğiz. Vizyon projelerimizle, vatandaşlarımızla el ele, üreterek büyüyen Tavas’ımızın imarına devam edeceğiz” dedi.

ÜRETEN, İSTİHDAM YARATAN TAVAS
Tavas’ı üretim üssü yapacak projeleri hayata geçireceklerini belirten İnamlık, “Bölgemizde yatırım ve üretim talebinde bulunan ulusal firmalar için gerekli olanak ve teşviklerin sağlanması adına çalışmalar yapıyoruz. Özel sektörün yatırımlarıyla Tavasımıza büyük bir enerji sağlanacak. Sanayi Bakanlığımızın desteğiyle Tavasımıza Sanayi Sitesi, Galericiler Sitesi ve açık otopazarı kurulması için ön çalışmalarımıza başladık. Yeni dönemde bir bir hayata geçireceğiz. Tarımsal ve Organik ürünlerimizin değerlendirilmesi noktasında özel projelerimizi başlatıyoruz. İlçemizde kadın istihdamının arttırılması amacıyla Kadın Kooperatifinin kurulmasına öncü olacağız. Nikfer ile Kızılcabölük Sanayi Sitesini yenileyeceğiz. Kızılcabölük Mahallemizde tekstilcilerimize yönelik yeni ticari alanları oluşturacağız. Tavas Merkez ve Karahisar Mahallemiz hayvan pazarının düzenlenmesini yapacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Nisan 2024 Pazar 7 26Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 8 25Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 8 26Çok Bulutlu
1 Mayıs 2024 Çarşamba 9 25Çok Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 9 25Çok Bulutlu