REKLAMI GEÇ

Deniz Tekstil Tavas’a tekstil fabrikası kuruyor

Deniz Tekstil Tavas’a tekstil fabrikası kuruyor

Tavas Belediyesi ile Deniz Tekstil, ilçeye fabrika kurmak için sözleşme imzaladı. Belediyeye ait 5 bin 500 metrekare kapalı alanı bulunan bina, ihale ile Deniz Tekstil’e tahsis edildi. Belediye Başkanı İnamlık, ilçedeki işsizliğin biteceğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ocak 2021 Perşembe, 11:39

Tavas Belediyesi, ilçedeki istihdamı artırmak ve yatırımcı çekmek için bir süredir devam ettiği girişimlerini sonuçlandırdı. İlçede mülkiyeti belediyeye ait bina ihale ile verilerek tekstil fabrikasına dönüştürülecek. 5 bin 500 metrekare kapalı alanı bulunan binada tekstil üretimi yapılacak.

Binanın fabrikaya dönüştürülmesi için Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık ile ihale ile kiralayan Deniz Tekstil Sahibi Derya Baltalı arasında sözleşme imzalandı.

Tavas Belediye Başkanı İnamlık, “Ekonomiye katkı yapmanın yanında, çok sayıda hemşehrimize istihdam sağlayacak olan tekstil işletmemizin faaliyete geçmesi için ilk adımı attık. Yapmış olduğumuz ihaleyle İlçe merkezimizde bulunan 5 bin 500 metrekare kapalı alanı Deniz Tekstil’e kiraya verdik, sözleşme imzaladık” dedi.

İnamlık, yatırımın ilçedeki işsizliği bitireceğini ve ekonomiye önemli bir katkı sağlayacağını söylerken, “Üretime dayalı tekstil işletmemizin faaliyete geçmesi ile beraber işsiz olan kardeşlerimizin iş sahibi olmaları, meslek edinmeleri ve elde edecekleri gelirle aile bütçelerine destek olmalarını sağlayacağız” diye konuştu.

İnamlık, projenin hayata geçmesinde eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katkısının büyük olduğunu belirterek hem Zeybekci’ye hem de yatırımı yapan Deniz Tekstil sahibi Derya Baltalı’ya teşekkür etti.

Yorumlar

Önlisans mezunuyum işe ihtiyacim var .Yardimci olabilir misiniz?   -  Bağlantı 29 Mart 2021, 12:07

Yardimci olabilir misiniz ?

Hüsniye   -  Bağlantı 17 Ocak 2021, 14:00

İşe ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 5 21Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 15
21 Nisan 2024 Pazar 4 20Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 7 21Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 9 28Parçalı Bulutlu