REKLAMI GEÇ

60 yıl önceki öğretmen ve öğrenciler bir araya geldi

60 yıl önceki öğretmen ve öğrenciler bir araya geldi

Tavas’ın Kızılcabölük Mahallesi’nde 1950’li yıllarda öğretmenlik yapan ve o dönemin öğrencileri bir araya geldi. Etkinlikte duygulu anlar yaşandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Mayıs 2017 Pazar, 10:46

Kızılcabölüklüler Vakfı tarafından düzenlenen “Kızılcabölük Öğretmenleriyle Buluşuyor” etkinliği yoğun katılımla gerçekleştirildi. Kızılcabölük’te 1950’li yıllardan bu zamana kadar görev yapmış onlarca öğretmen ve öğrencilerinin katıldığı etkinlikte duygu dolu anlar yaşandı.

Kızılcabölük Hal Binası’nda gerçekleştirilen etkinliğe Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, eski milletvekillerinden Salih Dayıoğlu ve Hasan Ercelebi, Mahalle Muhtarı Enver Teperi, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kızılcabölükluler Vakfı Başkanı Osman Erkli, Kızılcabölük’te tarihi bir gün yaşandığını söyleyerek, “60 yıl ve üzerinde Kızılcabölük’te görev yapmış onlarca öğretmen ve o dönemin öğrencilerini bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Öğretmenlerimizi unutmamız mümkün değil. Siyah ve beyazı, ay yıldızı, cumhuriyeti, Atatürk’ü hep onlardan öğrendik. Bu etkinlikte hatıralarımız canlandı” dedi.

Belediye Başkanı Turan Veli Akyol ise, etkinliğin örnek olduğunu söyleyerek, vakıf yönetimi ile muhtarlığı tebrik etti. Öğretmenlere Kızılcabölüklüler Vakfı’nın hazırladığı hediyeler takdim edildi. Öğrenciler bazı etkinlikler düzenledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Hüseyin İnamlık

Tavas Belediye Başkanı

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 7 22Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 7 24Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 9 26Açık