REKLAMI GEÇ

Taş Menderesli Ülkücüler hasret giderdi

Taş Menderesli Ülkücüler hasret giderdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tavas eski İlçe Başkanı ve Yörükler Derneği Onursal Başkanı Veli Çıtışlı, düzenlediği etkinlikte Taş Medreseli Ülkücüleri bir araya getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Mayıs 2017 Pazar, 12:35

Veli Çıtışlı’nın Tavas ilçesindeki bağ evinde düzenlenen etkinliğe, çok sayıda Ülkücü katıldı. Veli Çıtışlı, “’Ahde vefa İmandandır’ demiş büyüklerimiz. Ben de bu davanın bir neferi olarak yarım asırlık bu davaya hizmet etmiş abilerimizi bir araya getirerek hem onlardan feyiz almak, hem de, bu etkinlik vesiyle bir araya gelerek geçmişi yad etmek adına böyle bir program düzenledim” dedi.

Çıtışlı, bundan sonraki süreçte de Ülkücüleri düzenleyeceği etkinlikte bir araya getirmeye devam edeceğini söyledi. Veli Çıtışlı, “Hedefim, sadece Denizli’de yaşayan dava büyüklerimizi değil, tüm Ege bölgesinde unutulmuş, bir kenara itilmiş Ülkü eri abilerimizi de bir ara getirmek. Dünya Türklüğünün Başbuğu merhum Alparslan Türkeş’in bizlere miras bıraktığı kutlu davamızın yiğitleri olan büyüklerimle bir arada olmaktan, buluşmaktan onur ve mutluluk duyuyorum” dedi.

Etkinlikte Ülkücüler gecenin geç saatlerine kadar sohbet etme imkanı buldular, geçmişi yad ettiler. Etkinlik Ülkücülerin hep bir ağızdan söylediği marşlarla gece geç saatlere kadar devam etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 13
21 Nisan 2024 Pazar 4 18Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 6 22Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 10 27Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 12 28Çok Bulutlu