REKLAMI GEÇ

Denizli kent merkezine kuş uçumu 10 km uzaktaki yangında alevler büyüyor

Denizli kent merkezine kuş uçumu 10 km uzaktaki yangında alevler büyüyor

Tavas’ın Çakıroluk Mevkisinde çıkan orman yangını kontrol altına alınamıyor. Gederek büyüyen alevler yerleşim yerlerini de tehdit ediyor. Alevler Denizli kent merkezine kuş uçumu en fazla 10 kilometre mesafede bulunuyor. Öte yandan Denizli Valiliğinden yapılan açıklamada, yangına müdahalenin havadan ve karadan devam ettiği bildirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ağustos 2021 Salı, 19:16

Tavas’ın Kızılcabölük ile Pınarlık Mahalleleri yakınlarındaki Çakıroluk Mevkisinde çıkan orman yangını giderek büyüyor. Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlık ekipler alevleri kontrol altına almaya çalışıyor. Bölgede yaşayan vatandaşlar da kendi imkanlarıyla söndürme çalışmalarına destek vermeye çalışıyor.

DENİZLİ’YE KUŞ UÇUMU 10 KM UZAKLIKTA
Yangın Pınarlık Mahallesi başta olmak üzere yerleşim yerlerini de tehdit ediyor. Alevlerin bulunduğu Çakıroluk Mevkisi Denizli kent merkezine kuş uçumu 10 kilometre mesafede bulunuyor.

VALİLİK’TEN YANGINLA İLGİLİ AÇIKLAMA
Öte yandan Denizli Valiliği Tavas’ta devam eden yangınla ilgili bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, “Tavas Çakıroluk mevki ormanlık bölgede çıkan orman yangınına karadan arazözler ve havadan helikopter ile müdahale edilmektedir.  Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir” denildi.

Yorumlar

Bakış Açısı   -  Bağlantı 3 Ağustos 2021, 19:44

Çakıroluk denilen yer denizlinin tavas tarafında en yüksek mevkiii. Bahsi gecen yangın zeytin yaylası ile ibişin kahvesi denilen vadide gibi duruyor. O orman yolundan çıkan sivil plakalı araçlara POLİS’in dikkat etmesi kimlik kontrolü ve araç araması

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 7 23Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 7 26Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 6 25Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 10 26Parçalı Bulutlu