REKLAMI GEÇ

Şampiyonluk için gün sayıyorlar

Şampiyonluk için gün sayıyorlar

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup’ta 61 puanla lider olan Kızılcabölükspor, en yakın rakipleri Çiğli Belediyespor, Bozyaka Yeşiltepespor ve Bodrumspor’un 5 puan önünde şampiyonluk için gün saymaya başladı.

/ DENİZLİHABER / 8 Nisan 2013 Pazartesi, 13:52

Ferah IŞIK/DENİZLİ, (DHA)

Dokumacılığıyla ünlü Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı Kızılcabölük beldesinin takımı olan “Mekik” ünvanlı Kızılcabölükspor, hafta sonu Bodrumspor ile deplasmanda oynadığı olaylı maçtan bir puanla dönerek şampiyonluk için büyük avantaj yakaladı.

Haftaya bay takım olarak geçirecek olan Kızılcabölükspor, Kumluca Belediyespor ile sahasında, Bozyaka Yeşiltepespor ile deplasmanda ve son haftada ise, Kepez Belediyespor ile sahasında oynayacak.

“CEHENNEMDEN PUANLA DÖNDÜK”
Sarı-Kırmızılı ekibin Teknik direktör Hasan Şermet, şampiyonluk yolunda en önemli maçlarını hafta Sonu Bodrum’da oynadıklarını, konakladıkları otelin basıldığını, maç öncesi futbolcularına saldırıldığını, bu nedenle maçın 40 dakika geç başladığını söyleyerek, “Maçtan önce 5 futbolcum hafif yaralandı. Kaptan Cem hastanelik oldu. Cehennemde canımızı zor kurtardık. Bu koşullar altında deplasmandan alınan bir puan başarıdır. 270 dakikada 9 puan çıkararak 3.Lig’e çıkmak istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Temmuz 2025 Çarşamba 15 31Az Bulutlu
3 Temmuz 2025 Perşembe 12 31Açık
4 Temmuz 2025 Cuma 12 31Açık
5 Temmuz 2025 Cumartesi 14 34Açık
6 Temmuz 2025 Pazar 16 37Sıcak