REKLAMI GEÇ

Kızılcabölükspor’da erken kutlama

Kızılcabölükspor’da erken kutlama

BAL liginde mücadele eden Kızılcabölükspor için “Kızılcabölüklüler Dayanışma Gecesi” düzenlendi. Geceye 650’ye yakın Kızılcabölüklü katıldı. 61 puanla birinci sırada yer alan Kızılcabölükspor, şampiyonluğu erken kutladı.

/ DENİZLİHABER / 17 Nisan 2013 Çarşamba, 15:53

Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı Kızılcabölük Belediyesi, Kızılcabölüklüler Vakfı, Genç Kızılcabölüklü İşadamları Derneği(GEKİAD) ve Kızılcabölükspor yönetimi tarafından Dayanışma Gecesi düzenlendi.

Tavas Kaymakamı Muhittin Gürel, Denizli Devlet Hastanesi Yöneticisi Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Dr.Kadir Gökhan Saçkan, Antalya Kamu Hastaneleri Birliği İdari Hizmetler Başkanı Ramazan Aslantürk, MHP il başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Abdurahman Aykutlu, GEKİAD başkanı Hamdi Yılmazlı’nın da bulunduğu 650 kişi katıldı.

Kızılcabölük Belediye Başkanı ve Kızılcabölükspor Onursal Başkanı Abdülkadir Uslu, konuşmasında, “17 yıldır devam eden Dünyanın en uzun trekkingi Kızılcabölük-Denizli doğa yürüyüşü, 3 yıldır devam eden Kızılcabölük Cumhuriyet Kupası Off-Road oyunları, 3 yıldır devam eden “Kızılcabölük Belediyesi Futbol Okulu” bunun en güzel göstergelerindendir. 50’ye yakın gencimizi Tavas Ovasının, Barza ovasının değişik köy ve beldelerinden seçerek Kızılcabölükspor’un alt yapısını oluşturduk. 13 ile 16 yaş ve arasında olan bu gençlerimiz 2-3 yıl içinde Kızılcabölükspor A takımında forma giyeceklerdir”dedi.

Tavas Kaymakamı Muhittin Gürel ise gecede, “Birlikteliliğiniz Kızılcabölüklülerin farkını ortaya koyuyor. Bu birliktelik olduğu sürece birçok başarıya imza atılacaktır. Kızılcabölük’ün 3. Lige çıkacağına sizden çok inanıyorum. Sizleri kutluyorum”diye konuştu.

Konuşmaların ardından yapılan çekilişle imzalı Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları sahiplerini buldu.

denizli-kizilcaboluk-erken-kutlama-ic

Van’da görev yapan Resim öğretmenleri Kızılcabölüklü Hüseyin ve Meliha Ergil kardeşler,karakalem çalışması olan kızılcabölükspor tablosunu, Kızılcabölükspor başkanı Osman Duran’a hediye ettiler.

Denizlili sanatçı Hakan Eyiden, Dayanışma yemeğinde sahne aldı. Davetliler Hakan Eyiden’in söylediği hareketli parçalarla coştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
4 Mayıs 2024 Cumartesi 5 18Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 3 17Sağanak Yağışlı
6 Mayıs 2024 Pazartesi 1 20Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 3 23Az Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 4 24Az Bulutlu