“Ben paylaşmadım etiketlenmişim”

Denizli’nin Tavas İlçesi’nde AK parti Aday Adayı ve Ak Parti’den Tavas İl Genel Meclis üyesi Serpil Seyyare Yelpaze, Turan Veli Akyol’un aday gösterilmesiyle ilgili “Cemaatin Adayı Turan Veli Akyol Tavas’a hayırlı olsun. Başbakanımız ne kadar haşhaşi dese de” yazılı mesajı paylaşmadığını, etiketlenmiş olabileceğini belirtti.
/ DENİZLİHABER / 21 Ocak 2014 Salı, 13:59
ŞENGÜL BOZ
AK Parti Tavas Belediye Başkan Aday Adayı Serpil Seyyare Yelpaze, partisi tarafından Turan Veli Akyol’un aday gösterilmesine yönelik sosyal medyada dolaşan “Cemaatin Adayı Turan Veli Akyol Tavas’a hayırlı olsun. Başbakanımız ne kadar haşhaşi dese de” yazılı mesaj ile bir ilgisinin olmadığını vurgulayarak, “Ben böyle bir mesaj göndermedim, etiketlenmişim” dedi.
“ADAYIMIZIN ARKASINDAYIZ”
Partisi tarafından aday gösterilen Turhan Veli Akyol’un arkasında olduğunu vurgulayan Seyyare Yelpaze, “Ben AK Partiliyim. Partime ve adayımıza zarar verecek hiçbir davranışta bulunmam. Adayımızı tanırım ve iyi bir insandır. Her zaman adayımızın arkasındayım ve destekleyeceğim” diye konuştu.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Tavas | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
13 Mayıs 2025 Salı | 7 | 22 | Parçalı Bulutlu |
14 Mayıs 2025 Çarşamba | 7 | 21 | Parçalı Bulutlu |
15 Mayıs 2025 Perşembe | 5 | 23 | Parçalı Bulutlu |
16 Mayıs 2025 Cuma | 8 | 26 | Parçalı Bulutlu |
17 Mayıs 2025 Cumartesi | 9 | 26 | Parçalı Bulutlu |