REKLAMI GEÇ

Akyol: Zabıta belediyenin bel kemiğidir

Akyol: Zabıta belediyenin bel kemiğidir

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ve Başkan Yardımcısı İsmail Başlı, zabıtanın 191. kuruluş yıldönümü nedeniyle personeliyle bir araya geldi. Başkan Akyol, “Zabıta belediyemizin bel kemiğidir” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Eylül 2017 Çarşamba, 16:40

Zabıtanın fedakarca gece gündüz demeden çalıştığını ifade eden Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Zabıta, belediyemizin bel kemiğidir. Cesaretin ve dik duruşun simgesidir. Yasalara uygun bir şekilde yürüttüğünüz öz verili çalışmalarla, Tavas’ta yaşayan vatandaşların hayatlarını huzur sürdürmeleri hususunda önemli ve başarılı işlere imza attınız. Yasaya aykırı faaliyet gösteren, kamu otoritesini yok sayan kişi ve kurumlara karşı nazik, devlet ve kamu adabına yakışır bir üslupla yasaları uygulama noktasında belediyemizin kararlılığınızı gösterdiniz. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum. Yüreğiniz her zaman güçlü, kararlı olsun. Başta Zabıta Müdürümüz olmak üzere, bütün memurlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Tavas Belediyesiyle birlikte Tavas’ta daha birçok güzel işlere, başarılı hizmetleri yapma noktasında çok çalışmalıyız” dedi.

Tavas Belediyesi Zabıta Müdürü Yahya Konyalı ise, zabıta teşkilatının toplumun sağlığı, huzuru ve dirliğinin korunmasında hayati öneme sahip olduğunu belirtti.

Konyalı, “Belediye Başkanımız Sayın Turhan Veli Akyol’un verdiği destekle çok önemli çalışmalara imza atıyoruz. Bu nedenle kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 5 21Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 15
21 Nisan 2024 Pazar 4 20Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 7 21Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 9 28Parçalı Bulutlu