REKLAMI GEÇ

Kızılcabölüklüler Aydın’da buluştu

Kızılcabölüklüler Aydın’da buluştu

Kızılcabölüklüler Kültür ve Dayanışma Vakfı üyeleri Aydın’da yaşayan Kızılcabölüklüler ile kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltı sonrasında Vakıf Yönetimi ve aileleri Aydın’ın Koçarlı İlçesine bağlı Kızılcabölük ile isim benzerliği olan mahalleyi ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ekim 2017 Salı, 10:49

Kızılcabölüklüler Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri Aydın’da yaşayan Kızılcabölüklülerle bir araya geldi.

Ev sahipliğini Av. Beyhan Okul ve Emekli öğretmen Faruk Okul’un üstlendiği organizasyonda kahvaltıya çok sayıda Kızılcabölüklü katıldı.

Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli, Aydınlı hemşerilerine teşekkür ederek, Vakfın işleyişi ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Daha sonra Vakıf üyeleri tek tek söz alarak dilek ve temennilerini dile getirerek bu tür etkinliklerin sıkça Aydın’da ve Kızılcabölük’te tekrarlanmasını istedi.

Kızılcabölüklüler Vakfı üyeleri Aydın’daki kahvaltılı buluşmanın ardından Koçarlı İlçesi’ne bağlı Kızılcabölük Mahallesi’ni ziyaret ederek, Mahalle Muhtarı Hüseyin Esin ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli, Köy kahvesinde vatandaşlar, köyün ileri gelenleri ile bir araya geldiklerini ifade ederek, “Toplantı sırasında, tarihsel bağları araştırma amaçlı Prof. Dr. İsmail Yakıt ve o dönem Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu’nun beraber ziyaret ettiklerini öğrendik. Koçarlı Kızılcabölük Mahallesi ve Tavas Kızılcabölük Mahallesi’nin tarihsel bağı hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Köyün çam fıstığı işleme tesisini gezip, sokaklarında dolaştık. Muhtar Hüseyin Esin’e, mahalle halkına teşekkür ediyoruz. Biz de kendilerinden en kısa zamanda Kızılcabölük’de ağırlama ve ziyaret sözü aldık” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 8 26Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 12 28Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 12 24Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 6 23Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 8 27Az Bulutlu